Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Megfogadtam a Bayernt és a...

Megfogadtam a Bayernt és a Realt továbbjutónak, de tettem még hozzá párat. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Ahogy korábban kikértem a véleményeteket a Bayern és a Real negyeddöntőbe jutásáról, most is kikérem.

A nagybetűsek továbbjutására fogadtam:

REAL a Schalke ellen

BAYERN a Sahtar ellen

CHELSEA a Psg ellen

PORTO a Basel ellen

ARSENAL a Monaco ellen

ATLETICO a Bayer ellen

A tét nekem elég nagy, 300 000 forint, a várható nyeremény 117 000. Egyenként mindegyik simának tűnik (talán a Psg veszélyes :/), de így egyben persze becsúszhat a hiba valahol...

Véleményeket, tippeket, észrevételeket szeretnék a meccsekről.

2015. febr. 15. 14:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ez annyira papírforma, hogy nem fog bejönni sztem (vélemény). Pont hogy nem a PSG a veszélyes, mert hétvégén lesérült 5 ember, most már a Chelsea továbbjutása gyakorlatilag tuti. Mourinho nem egy lúzer ember, hogy kiessen a Chelsea-vel egy 8ad döntőben. Viszont nekem a Porto, de különösen az Arsenal szúrja a szememet. Azért a Monaco elég stabil csapat, hogy idegenben kibekkeljen egy döntetlent és később továbbjusson (arról nem is beszélve, hogy már elnézést de az Arsenal egy lúzer csapat pl.tavaly Özil kihagyott büntetőjét a Bayern ellen, az Anderlect elleni 3-3-as bénázás, ami 2. helyet jelentett). A PSG is rendre megszív ellenük a bajnokságban és a PSG-t az Arsenallal összehasonlítani elég nevetséges. Én csak a Chelsea-Bayern-Real hármast fogom megrakni hétfőn 150-el, szóval a papírformától függetlenül én inkább kevesebbet kockáztatok. Viszont megraktam 20-al egy gyűjtő fogadást köztük a City továbbjutására, ami ekkora szorzóért közel sem esélytelen (hiába most jó a Barca). :D
2015. febr. 15. 15:55
 2/15 A kérdező kommentje:

Elírtam, a várható nyeremény 1 117 000. Hm... az Arsenalt láttam a City ellen nemrég, Casorla és Alexis Sánchez... meg most ugye jön Touré...

Igen, a Cityre nevetségesen nagy szorzó van! :D Én is megfogadnám, mert kb 50-50%, vagy 60-40 a Barcának, de semmiképp nem akkora a különbség, hogy háromszoros szorzót kapjon a City. Viszont a fentiek mellé értelemszerűen nem veszem be.

Atleticó Bayer ellen, ez is elég stabil, nem?

2015. febr. 15. 20:08
 3/15 A kérdező kommentje:
Na, nem tudom összeszedni a gondolataimat... az Arsenal-City meccsen az Afrika-kupán résztvevő játékosok hiányoztak, így nem mutatkozhatott be azon a meccsen a Citynél Bony, és hiányzott Touré is onnan... nem tudom, hogy kevertem az Arsenalhoz Tourét...
2015. febr. 15. 20:10
 4/15 anonim ***** válasza:
Az AtM is tovább fog jutni. Igaz ez a Leverkusen már nem az az atomlúzer csapat, akiknek Messi 5 gólt rúgott egy meccsen, de nem tudnak stabil játékot produkálni két meccsen keresztül. Visszatérve a City-Barca meccsre, azért is lesz érdekes, mert a visszavágó után rögtön El-Clásico és ha a katalánok nem őrzik meg addig a mostani formájukat, akkor valamelyik sorozatot bukni fogják, az is lehet, hogy mind2-t. Szóval a City ellen idegenben legalább 1 góllal nyerniük kell.
2015. febr. 15. 21:51
 5/15 A kérdező kommentje:

Barcát esélyesebbnek érzem, de 3-as szorzóért a meccs valóban ajándék.

Portóról, Baselről tudsz valami hasznosat? :)

2015. febr. 15. 21:59
 6/15 anonim ***** válasza:
Na ez az a meccs, amire én nem mernék fogadni, mert annak ellenére, hogy a Porto jobb csapat, a Baselnek sikerült már több nagy csapatot is megviccelni (MU, Chelsea, Bayern) és Paulo Sousa is elég jó edző. Viszont ha a Porto támadói jó formában lesznek (Brahimi, Martinez) akkor az idegenbeli gólok miatt sima is lehet a továbbjutás, mert hazai pályán elég erős a Porto.
2015. febr. 15. 23:11
 7/15 A kérdező kommentje:

Hát akkor majd nézzük, mire jutunk... bár tudok még változtatni, meccseket kivenni, de én már eldöntöttem, marad. Ha bukom a pénzt, bukom. Örülök neki, és hálás vagyok, hogy jelenleg ez a legnagyobb gondom.

Sok sikert neked is a fogadásokhoz! :) (Apró észrevétel, hogyha az én hat tippem bejön, akkor a te hármad is, így egyértelmű, hogy szurkolok neked is :D)

2015. febr. 15. 23:59
 8/15 anonim ***** válasza:
Megbux ,mint Rottenbiller.
2015. febr. 16. 16:26
 9/15 A kérdező kommentje:
Már felkészültem rá, hogy bekövetkezhet...
2015. febr. 16. 17:50
 10/15 anonim válasza:

A Realt, Bayernt, Chelseat biztosra mondanám.

A Porto már neccesebb, de szerintem hozza a Basel ellen.

2015. febr. 16. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!