Imámban megfogadtam ezt Istennek! Mit gondoltok a döntésemről?
Csalódtam az életben! Csalódtam, magamban! Csalódtam a szerelemben is!
Úram!
Ha Ő nem lehet az enyém, elfogadom! De soha nem fogok, viszont szeretni mást! Kérlek, add meg neki szívem minden jóságát! Az élete összes kincsét!
Hallgasd meg könyörgésem!
Igy legyen
Hagy magányomban, örökké!
Ámen! Ámen!
"Csalódtam az életben"
Mert nem megismerni akartad, hanem elhinni.
"Csalódtam, magamban!"
Ismerd meg önmagad!
"Csalódtam a szerelemben is!"
Mert álomképet kergettél.
"Ha Ő nem lehet az enyém, elfogadom!"
Akkor lesz a tiéd, ha ő is akarja. De akkor sem a birtokod.
"De soha nem fogok, viszont szeretni mást!"
Egyszerre csak egy embert tudsz szeretni?
Eláruld, hogy mi olyan csodálatos benne?
"Kérlek, add meg neki szívem minden jóságát!"
Hogy érted?
Másodk szíve jósága is jöhet?
"Az élete összes kincsét!"
Csak mert te szereted? Mi a legnagyobb kincs?
Mit kívánsz?
"Hagy magányomban, örökké!"
A magány volt a barátod?
Miért kellene magadat bűntetni?
Az értéked nem mások elfogadásától függ. Tanuld meg, hogy mindent nem kaphatsz meg.
Barátod is lehet az, aki fontos neked.
1) Soha ne mond, hogy soha! ( Mondják az angolok és azért elég eredményesek voltak eddig, akár az érzelmes versek terén is ( pl Browning ) )
2) "Elveszítettem az ... az életem értelmét!"
Komolyan mondod, hogy egy azaz egy ember az életed értelme? Attól tartok ez teljesen ellentmond annak amire a Biblia - vagyis I-ten - tanít. ( Akár az ún "Ó", akár az ún "Újszövetség" )
"Pótolhatatlan a lénye!"
Naneeeeeeeee ... Ilyen csak EGY van: I-ten. ÕT, áldott Õ, meg nem veszítheted el és légy egész nyugodt, Õ sem veszít el Téged. :)
Majd küld Neked vlóban hozzád illõ párt, aki nem fog mást választani Helyetted, mert aki mást választott Helyetted, nyilván azért mert valójában nem õ volt az, akit I-ten Neked szánt.
"a ő boldog, én is nevetek"
Ha úgy érted, hogy a boldogságának Te is örülsz, az helyes, de ettõl függetlenül ne zárkózz be, vedd észre, ha esetleg azzal találkozol, akit Neked szánt I-ten.
Végül javaslom, imádkozz azért, hogy I-ten bocsássa meg a leírt imád bûnös részét és azt ne hallgassa meg, tegye, ha jónak látja, meg nem történtté.
Mert ez: "soha nem fogok, viszont szeretni mást", ez bizony bûn.
"Szeresd felebarátodat, mint saját magadat." ( Máté evangéliuma 22. fejezet 39. vers ; Márk evangéliuma 12. fejezet 31. vers ; Lukács evangéliuma 10. fejezet 27. vers -- Mózes harmadik könyve. 19. fejezet 18. vers )
Nem EGY embert, mindenkit.
Kedves kérdezö
elhiszem, hogy nagy a szíved fájdalma.
Szerencsére Isten nem hallgat meg minden imát. Nem akarok neked tanácsot adni, de mégis azt ajánlanám Neked, hogy kérd Istent arra, hogy adjon Neked eröt átélni ezt a nehéz idöszakot. Erösítsen meg Téged...
Kedves valaki, az élet megy tovább, minden seb lassan szépen begyógyul. /Még ha most ezt nem is tudod elhinni/
Vár még Téged az életben sok szép. Meglátod, hogy egyszer megtalálod életed párját. Ne add fel.
Járj kérlek minél többet az emberek közé, járj sétálni, kényszerítsd magadat valami jót tenni, segíteni másoknak
Hidd el, begyógyul a sebed.
Katy
Az élet nagy tanító.
Ha ebből tanultál, akkor legközelebb már nem fogsz olyan könnyen megnyílni idő előtt érzelmileg mások felé, csak akkor ha biztos leszel benne, hogy kölcsönös is a dolog. Ha ez most kölcsönös lett volna, akkor nen siránkoznál itt vigasztalókért, hanem örülnétek egymásnak.
Nem értem, hogy Isten mostanában hogy viszonyul az emberekhez. Van aki azt mondja elhagyott minket, és ezt a halál is bizonyítja, valamint szabad akaratunk van.
A másik fél: mindent ő irányít, mindent meghallgat, mindig segít, és a legjobbat akarja.
A szerelmedet pedig magadhoz akarod láncolni, és kéred Istent, hogy kötelezze rá, hogy szeressen téged újra a nagy ő saját akarata ellenére is. Szerintem ez önzőség.
Sok kereszténnyel ez a baj, nem gondolkodnak, nem nézik a hátteret, csak ami a szemük előtt van. Felelőtlenek.
fel ev mulva nevetni fogsz a sajat kerdeseden...
nem te vagy az elso akit elhagynak, sem az utolso
Szia!
Szerintem rossz döntés. Az élet csupa lehetőség. Ismerd fel ezt és akkor leszel boldog!
Üdv. Péter
Szerintem butaságot csinálsz.
Ez életed tele van lehetőségekkel, te pedig egyszerűen eldobod magadtól, ráadásul semmiféle érthető indok nélkül.
Egyet jegyezz meg: attól, hogy te kiszúrsz magaddal(még ha most nem is érzed úgy), azzal neki nem teszel jobbat, és hosszútávon magadnak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!