Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfogadtam, hogy 2015-ben mindenkin bosszún állok, és bombacsajt faragok magamból! Ki tart velem?!
Nem tudom, hogy vagytok vele, de engem a bosszúvágy motivál igazán! Megmutatni azoknak, akik elutasítottak, kinevettek, lenéztek, figyelmen kívül hagytak, hogy mit tudok kihozni magamból.
Teljesen életmódot szeretnék változtatni, leadni 25 kilót, edzeni, csinos ruhákat beújítani, a frizurámon is változtatnék, kitapasztalnám, milyen smink áll jól nekem.
Nem plázacica akarok lenni, az nem az én stílusom, a természetesség keretein belül szeretném kihozni magamból a legszebbet.
Úgy érzem, a 2015-ös év igazán nagy változást fog hozni! :)
Mivel fiu vagyok igy csak sok sikert tudok kivanni :)
Bizonyits! ;)
Én veled tartok!:-)
De azért nem akarok csajt faragni magamból:-)
17/F
akkor kezd azzal,hogy kérdést teszel fel a sport mozgásban.
és ha 25 kiló plusz van,akkor ott komoly szénhidrát függőség is bejátszik,szóval azért az nem lesz egy könnyű menet,ahogy a rendszeres edzés a tunyaság után sem.
plusz ha otthon laksz,akkor a magadra bevásárlás,magadra főzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!