Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfogadtam, hogy 2015-ben mindenkin bosszún állok, és bombacsajt faragok magamból! Ki tart velem?!
Nem tudom, hogy vagytok vele, de engem a bosszúvágy motivál igazán! Megmutatni azoknak, akik elutasítottak, kinevettek, lenéztek, figyelmen kívül hagytak, hogy mit tudok kihozni magamból.
Teljesen életmódot szeretnék változtatni, leadni 25 kilót, edzeni, csinos ruhákat beújítani, a frizurámon is változtatnék, kitapasztalnám, milyen smink áll jól nekem.
Nem plázacica akarok lenni, az nem az én stílusom, a természetesség keretein belül szeretném kihozni magamból a legszebbet.
Úgy érzem, a 2015-ös év igazán nagy változást fog hozni! :)
Figyelj, aki tényleg magadért szeret, annak mindegy lett volna az elutasítás idején is, hogy hogy nézel ki.
Ennek ellenére szurkolok, de inkább azért csináld, hogy egészséges légy, és vonzó nőnek érezd magad. Ha azok, akik lenéztek, most bepróbálkoznak, akkor kib**zott felszínesek.
19/L
hajrá :))
én már évekkel ezelőtt átestem ezen a változáson, de drukkolok neked :)
A motivációt nem értem, de hajrá. Csak tartson is ki ez a lendület.
Nem tartok veled, nem akarok bombacsaj lenni. :) Viszont még kb. 10 kg-ot én is lepucolok magamról.
30F
Magamért is csinálom, valamint a jövőmért! Már most teszek pár dolgot azért, hogy jobbá válhassak, de igazán a jövő évtől jönnek a nagy változtatások.
Én is sokszor megfogadtam, hogy lefogyok, de ez most nem csak arról szól, hanem egy külső-belső megújulásról, amir fenn is tudok tartani.
Januarban tele van az edzőterem "mostkigyúrommagam" fiúkkal" es "mostlefogokfogyni" csajokkal.
Februarra talan a tíz szazalekuk marad meg.:)
Ha annyira le akarsz fogyni mar holnap mehetsz,nem kell januarig varni..de ha eddig se volt igenyed csinosnak lenni,kifogy a motivaciod hamsr.
Én ezt tavaly fogadtam meg.
100 kg-ról 65 kg.
Picit más lett a hajam, elkezdtem leárazott dizájner cuccokat felkutatni.
Sminkelni eddig is tudtam. :D
Mindezek után összejöttem azzal a fiúval akitől az első csókomat kaptam, de el kellett költöznie. Most visszajött és boldogabb vagyok mint valaha! Mert tudom hogy nem a formásabb combjaimért szeret! ;)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!