Lakatos Lajos kérdése:
Focizok és gyorsulni szeretnek! Ha kondizok az lassit?
Figyelt kérdés
Focizok es most szeretnek feljebb lepni nb-1be...Csak a gyorsasagommal van bajom...gyorsulni szeretnek es most van ra kb 1honapom es 14 napom hogy valamit javoccsak ezen....183 cm es 79kg vagyok...Mpst kezdtem el kondizni.....szalkasitani es mellete meg futok.....de nem tudom higy evvel hogy kondizok jot teszek e vagy csak lassuolok???!!! ja es ha valaki nagyon segitokesz lenne, megkernem arra hogy irjon le nekem pontosan mindent hogy szalkasitsak kis sulyokkal sokat vagy nagyobb sulyokkal....es futasban milyen gyakorlatokat csinaljak hogy fejleszem a robbanekonysagom,gyorsasagom alokepessegem stb.......Ebben ha valaki segiteni es reszletesen elmagyarazna a dolgomat halas lennek neki.....Elore is koszonom2014. dec. 3. 23:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!