Gyorsulni szeretnék.!?! Ezert kerem a tanacsotokat!
17 éves focista vagyok 8 eves korom ota focizok, igaz volt 2 ev kihagyasom 2012-2014 ig....Most ujra kezdtem kb 4honapja....Nem vagyok meg a regi formamban ezert fejleszteni szeretnem magam hogy ujra jo legyek es visszakeruljek nb1be....Eleg lassu vagyok ezen szeretnek valtoztatni a lehet leggyorsabban hogy gyorsabb legyek sokkal a labaim is gyorsak legyenek es erosek szalkasak.....185cm vagyok es 80kg...a felso testem is szalkasitani szeretnem...Szpval arra kerlek titeket segitsetek, mondjatok olyan gyakorlatokat amivel gyorsulhatok es javithatom az allokepesegem,a kondim mert azt is szeretnem.... rovidtavon is gyors szeretnek lenni meg aranylag "hosszutavon" is (50-100m)...
Ha tudtok olyan gyakorlatokat ami segit irjatok le....
Elore is koszonom
ebben az esetben a legigazabb, csináld amiben jobb akarsz lenni
sprint, repülő futás, vonalazás, sprint súllyal és vontva. Illetve a combhajlítók erősítése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!