Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ez a tippmix módszer működhet?

Ez a tippmix módszer működhet?

Figyelt kérdés

Tippmixpro-n van 500ft-om.

Ha mindig úgy teszek meg meccseket hogy pl A csapat nyer vagy döntetlen, akkor az ilyeneknél ugyebár alacsony odds van. Kb 1,1-1,05 körül, de elég nagy esélyel nyerek.

Nem a teljes összeget teszem fel, hanem sok meccsre rakom fel a pénzt részletenként, mert ha egy bebukik, akkor még marad.

Úgy számoltam hogy 7db 1,1odds meccs után duplázódna a pénz. Persze el is mehet a mix még ilyen kétesélyessel is, de alapjáraton lassú de biztos gyarapodást remélnék.

Mi a véleményetek erről?

2014. okt. 21. 07:06
 1/5 anonim ***** válasza:

rosszul számoltál

1,1-es oddsnál ugye nyersz 10%-ot, tehát 10 ilyen kell, hogy duplázd a pénzed, és még a bukást nem is számoltuk hozzá

2014. okt. 21. 08:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Első számolt rosszul. 1.1^7=1,95.

És meglepetés bármikor lehet. Nekem nem egyszer ment el ilyen alacsony oddsú meccs, nagyobb a kockázat mint a nyeremény.

2014. okt. 21. 10:18
 3/5 anonim válasza:

Nyugi, ezt minden hülye, köztük én is eljátssza párszor az életében.

Aztán rájön, h rohadtul nem éri meg 1,1-es meccsekre.

Nézni kell, érezni aztán megrakni vagy 3 olyan meccset, ami min 2* odds van.

2014. okt. 21. 20:09
 4/5 anonim válasza:
Tippmixen semmi nem működik.Egyre szerencsétlenebb az egész,a sportfogadók kb 5%-a nyereséges.Nincs olyan taktika amivel nyerni lehet,nézd meg elmennek az alacsony oddsu meccsek,ha nagyobbra raksz,az meg azért nagyobb,mert nem biztos a kimenetel.Szóval szerintem játéknak kell felfogni,heti 1000 ft-ot rászánni a játék kedvéért,de semmi több,ebből még nem ismerek olyan embert aki meggazdagodott,vagy legalábbis egy havi fix magyar fízetést tudna teljesíteni.
2014. okt. 22. 09:19
 5/5 anonim válasza:

4.

Azért ez így nem igaz.

Nem véletlenül írtam, h nézni kell a meccseket.

Annak idején minden szart, amit a Sport1 leadott, angol, német, olasz, spanyol, másodosztály, BL, EB, VB, ezek ismétlése, összefoglalók stb

Állítom, h ha nem 11-12 éves lettem volna és elmegyek fogadni akkor szarrá kereshettem volna magam.

Egyszerűen ezt érezni kell, nem túlkombinálni és akkor olyan szinten jönnek a meccsek, h nem igaz.

Plusz hiába a sírás, bele kell kombinálni, h ha van egy frankó szelvény akkor azt jobb kihagyni, mert tuti lesz bunda is benne vagy megrakni 3/4-be.

A tegnapi City meccs például ilyen volt.

A 1,1-es meccseket meg érdemes egy hétig figyelni és kijön, h a nagyja elmegy.

2014. okt. 22. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!