Ez a tippmix módszer működhet?
Tippmixpro-n van 500ft-om.
Ha mindig úgy teszek meg meccseket hogy pl A csapat nyer vagy döntetlen, akkor az ilyeneknél ugyebár alacsony odds van. Kb 1,1-1,05 körül, de elég nagy esélyel nyerek.
Nem a teljes összeget teszem fel, hanem sok meccsre rakom fel a pénzt részletenként, mert ha egy bebukik, akkor még marad.
Úgy számoltam hogy 7db 1,1odds meccs után duplázódna a pénz. Persze el is mehet a mix még ilyen kétesélyessel is, de alapjáraton lassú de biztos gyarapodást remélnék.
Mi a véleményetek erről?
rosszul számoltál
1,1-es oddsnál ugye nyersz 10%-ot, tehát 10 ilyen kell, hogy duplázd a pénzed, és még a bukást nem is számoltuk hozzá
Első számolt rosszul. 1.1^7=1,95.
És meglepetés bármikor lehet. Nekem nem egyszer ment el ilyen alacsony oddsú meccs, nagyobb a kockázat mint a nyeremény.
Nyugi, ezt minden hülye, köztük én is eljátssza párszor az életében.
Aztán rájön, h rohadtul nem éri meg 1,1-es meccsekre.
Nézni kell, érezni aztán megrakni vagy 3 olyan meccset, ami min 2* odds van.
4.
Azért ez így nem igaz.
Nem véletlenül írtam, h nézni kell a meccseket.
Annak idején minden szart, amit a Sport1 leadott, angol, német, olasz, spanyol, másodosztály, BL, EB, VB, ezek ismétlése, összefoglalók stb
Állítom, h ha nem 11-12 éves lettem volna és elmegyek fogadni akkor szarrá kereshettem volna magam.
Egyszerűen ezt érezni kell, nem túlkombinálni és akkor olyan szinten jönnek a meccsek, h nem igaz.
Plusz hiába a sírás, bele kell kombinálni, h ha van egy frankó szelvény akkor azt jobb kihagyni, mert tuti lesz bunda is benne vagy megrakni 3/4-be.
A tegnapi City meccs például ilyen volt.
A 1,1-es meccseket meg érdemes egy hétig figyelni és kijön, h a nagyja elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!