Nagyon vékony ajkaim vannak és szeretném növelni őket. Szájfeltöltés otthon? Szerintetek ez a módszer működhet?
Kis butus, ezt hol hallottad?
-> "A férfiak a péniszüket szokták otthon olvasztott vazelinnel növelni."
A férfiak inkább a szácskáddal szokták növelni a péniszüket.
Ki tudja, lehet a te szád is nőne tőle?
Ilyennel azért nem kísérleteznék. El is fertőződhet, stb.
Annyit nem ér, nem a kisebb ajkaid miatt nem fogsz kelleni valakinek.
Igen, vannak olyan "nagy" elmék, akik feltöltik otthon a péniszüket.. DE!
káros mellékhatásai vannak, nem egy helyen olvastam hogy olyan durván elfertőződött a nemi szerve a pasasnak, hogy nem tudta használni. Na ezzel csak azt akarom mondani, hogy hülyeség ilyen csinálni. Nem tudhatod mi lehet. Lehet hogy a szád elfertőződik és meg kell műteni, vagy bármi! Egy vékony száj is lehet szexi. a Legjobb barátnőmnek is nagyon vékony a szája, de egy csomóan szeretik. Nem éri meg hogy ne szeresd magad csak mert vékony a szád
szia!
szerintem felejtsd el!! nem csak otthon, "rendes" körülmények között is. Szerintem, bár ízlés kérdése, nem szép. A rózsaszín ajak rész nem lesz vastagabb, csak kidudorodik a szád és csőröd lesz...nem vonzó szerintem.
Szájkontúrral tudsz javítani rajta és a szájfény is segít. próbálj ki inkább ilyen praktikákat, cseleket mielőtt ilyen butaságra gondolsz.
felejtsd el,mert ez baromság.
A férfiak akik telenyomják a p.csüket vazelinnel,általában beteg állatok és az lesz a vége,hogy elfertőződik és egy urológus meggazdagodik belőlük,amire valamennyire helyrehozza.
Egy kis olvasnivaló: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!