Hogy lehet ez? Egyszeribe szar lettem?
Figyelt kérdés
nb1es utanpotlascsapatnal focizom es mostanaban valahogy nemmegy a jatek,ha futunk nembirja a testem,en birnam de mar mindenem faj. nehezen fordulok,korulmenyes vagyok,lassan csinalom a cseleket nem erek oda sehova...nemvagyok 1 vekony alkat soha nemvoltam az de eddig nemvolt ilyennel gondom...minden eddzesen otttvagyok de az nagyon nehez hogy minden eddzesen maximumot nyujtjak.. elejen mikor idekerultem odatettem magamat,kezdo voltam,de volt egy ket rossz meccsem,kikerultem kezdobol es azota nincs kedvem focizni,csapattarsaimmal se jovok ki jol...lehet klubot kellene valtanom??? van 1par kedvenc a csapatban emibol mar elegem van nagyon2014. okt. 7. 19:00
1/1 anonim válasza:
Nem lettél szar csak lehet hogy a nyáron nem fociztál eleget és kijöttél a gyakorlatból. Vagy egyszerűen meguntad a focit.. de nem hinném.. a focit nem lehet megunni. Menj el minden nap futni, én is járok:) Minden nap egy kis edzés, cselezgetés és jobb leszel mint újkorodban:) Én is edzek csak nem focira.. hanem hogy jó alakom legyen:'D de ez nem lényeg.. szóval sok sikert!:) 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!