Miért lettem nehezebb a biciklizéstől?
Figyelt kérdés
2 hét 300km után 2 kilóval lettem nehezebb ...
Mikor kezd el a zsírom eltünni? :D
2014. aug. 8. 18:10
1/6 anonim 

válasza:

Azért lettél nehezebb, mért a zsír izommá alakul, és az izom nehezebb mint a zsír.
2/6 kovpet 

válasza:

A zsír nem alakul semmivé, csak több meg kevesebb lesz belőle. Izmot mondjuk szedhettél fel, de 2 hét távlatából kb semmit nem lehet megállapítani. Enni hogy eszel mellette? Simán lehet, hogy a plusz mozgás miatt plusz kaját viszel be és így simán híztál.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem eszek többet, most próbálok odafigyelni, hogy ne egyek sokat.
És ilyenkor hogyan lehet megállapítani hogy híztam vagy csak izmosodtam?
2014. aug. 8. 22:04
4/6 anonim 

válasza:

Egyrészt, két hét alatt 300 km az semmi, még ha rendesen meghajtod magad akkor sem. Másrészt, azt sem mindegy hogy mennyit ettél ezalatt. Harmadrészt, az sem mindegy, mikor mérted magad és mivel, ha egy gagyi szobamérlegre álltál reggel 2 hete, most meg du. vagy este, simán kijöhet 2-3 kiló változás.
5/6 A kérdező kommentje:
Mindkétszer reggel mértem magam ugyanazon a mérlegen és nem állítottam hogy sok vagy kevés amit tekerek csak leírtam hátha segít.
A biciklizést meg 4 év kihagyás után most kezdtem újra.
2014. aug. 8. 22:54
6/6 anonim 

válasza:

2kg az semmi, 2kg -ot az ember súlya 1-2 nap alatt is ingadozhat a folyadékfogyasztás függvényében... a zsírod meg akkor kezd eltűnni, ha kalória minuszban leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!