Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit csináljak én lettem a...

Mit csináljak én lettem a csapatkapitány?

Figyelt kérdés

Én lettem az ifi csapatban a csapatkapitány Selmecbányán.

Én egy 90 kilós 185 centis védő vagyok és szinte senki se adott a szavamra az első meccsen pedig már 2-szer választottak a legjobb védővé egyszer serdülőbe egyszer ifibe.De valahogy hogy magyar származású vagyok nem akarnak rám hallgatni.

Edző már azt mondta megszoknak csak idő kell mondom 3 éve itt játszok most egy éve kerültem fel ifibe és most se szoktak meg csak pár társam mit csináljak?

Bár most beszéltem a fejükkel és sokan bocsánatot is kértek csak van 2 csatár akiktől nem várok valami sok támogatást de az edzőt se akarom megkérni hogy csere legyen a 2 csatár mert akkor jobban megsértődnek.

2012. aug. 7. 19:19
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
te viseled a karszalagot,a pályán te vagy a főnök a csapatodban.mond meg ezt nekik,ha meg nem hajtják végre az utasításaidat,akkor az edzőnek kell közbelépni.ez azt is jelentheti,hogy padoznak majd a következő meccsen.
2012. aug. 7. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!