Minden fiú szereti a focit?
Majdnem minden fiú szeret focizni.
Ez csapatjáték, és olyanoknak való, akik nem önzőek, és szeretnek passzolni, segíteni a másiknak, menni fel vele a támadáskor, lehetőséget biztosítani a passzra, netán hogy ő maga is golt szerezhessen... Minden benne van, ami egy társas embernek kellhet... Jó nem mindenki szereti, de sokan...
Ha meg valaki nem, annak biztos rossz élményei vannak... nekem is van egy csomó a fociban, pl. agresszív idióta ellenfelek, önző játékosok, lusták, akik nem jönnek hátra védekezni, és nem is lehet érte szólni, mert semmit sem segít... úgy akarnak győzni, hogy a többi gürcöl, ő meg mint a díszkakas elöl áll, és ő aratja le a legtöbb babért...
De a jók mellett ezek elenyészőek... meg egyébként is mi válasszuk meg hogy kivel játszunk... nekünk is van egy kialakult körünk gyerekekből, 12-16 évesekig, hétvégenként szoktunk 2-3 órát focizni, és mindig jól érezzük magunkat!:)
Utálom a focit bmégsem vagyok bzi!!!!!!! mindenki magából indul ki!!! pl: utálom a focit de szeretem a kosárlabdát, kézilabdát, ping-pongot, a teniszt és a tollast
szerintem tök hülyeség az hogy minden fiőnak szeretni kell a focit
hogy őszinte legyek inkább olyanokkal foglalkozom aminek hasza is van (rengeteg hobbim van és ezek mellett amatőr színészkedem, meg egy casting cég most hívott h menjek fotózásra+ országos szépség és modell versenyre szóval többet érek vele mint a focival
de aki szereti... neki megéri
én inkább azt csinálom helyette amihez értek
csak egy divatsport, viszont egy-ketten tényleg tehetségesek, a többi csak egy csürhe :D
Foci dislike
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!