Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Minden fiú szereti a focit?

Minden fiú szereti a focit?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 18:29
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem minden fiú szeret focizni.

Ez csapatjáték, és olyanoknak való, akik nem önzőek, és szeretnek passzolni, segíteni a másiknak, menni fel vele a támadáskor, lehetőséget biztosítani a passzra, netán hogy ő maga is golt szerezhessen... Minden benne van, ami egy társas embernek kellhet... Jó nem mindenki szereti, de sokan...

Ha meg valaki nem, annak biztos rossz élményei vannak... nekem is van egy csomó a fociban, pl. agresszív idióta ellenfelek, önző játékosok, lusták, akik nem jönnek hátra védekezni, és nem is lehet érte szólni, mert semmit sem segít... úgy akarnak győzni, hogy a többi gürcöl, ő meg mint a díszkakas elöl áll, és ő aratja le a legtöbb babért...

De a jók mellett ezek elenyészőek... meg egyébként is mi válasszuk meg hogy kivel játszunk... nekünk is van egy kialakult körünk gyerekekből, 12-16 évesekig, hétvégenként szoktunk 2-3 órát focizni, és mindig jól érezzük magunkat!:)

2010. márc. 24. 20:03
 42/53 anonim válasza:

Utálom a focit bmégsem vagyok bzi!!!!!!! mindenki magából indul ki!!! pl: utálom a focit de szeretem a kosárlabdát, kézilabdát, ping-pongot, a teniszt és a tollast

szerintem tök hülyeség az hogy minden fiőnak szeretni kell a focit

hogy őszinte legyek inkább olyanokkal foglalkozom aminek hasza is van (rengeteg hobbim van és ezek mellett amatőr színészkedem, meg egy casting cég most hívott h menjek fotózásra+ országos szépség és modell versenyre szóval többet érek vele mint a focival

de aki szereti... neki megéri

én inkább azt csinálom helyette amihez értek

2010. márc. 26. 23:03
 43/53 anonim válasza:

előző vagyok

15/F

2010. márc. 26. 23:04
 44/53 anonim ***** válasza:
...
2010. ápr. 25. 18:41
 45/53 anonim válasza:
100%

csak egy divatsport, viszont egy-ketten tényleg tehetségesek, a többi csak egy csürhe :D

Foci dislike

18/F

2010. júl. 31. 16:07
 46/53 anonim válasza:
100%
elfogadom mint sportot de annyira nem vagyok oda érte h minden áron FOCIFOCIFOCI! Nézni nem szeretem, csak néha tesi órán játszani. viszont már az is unalmas kicsit h semmi változatosság, csak minden áron focifocifoci...
2010. aug. 6. 17:30
 47/53 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem tetszett az egyik válaszoló hozzászólása, hogy az a fiú vagy férfi aki nem szereti a focit az b*zi! Na mert a focisták mitől olyan nagyok?! Nagy divatsport a foci, elvesztette a sport értékeit mamár inkább csak a pénzről szól. Egy nagy üzlet. Ráadásul a legkényesebb sportolók! Van rajtuk sípcsontvédő, kicsit megrúgják őket aztán már fetrengenek a füvön. És feszengenek, hogy milyen kemények. Én nem szeretem focit, és nem vagyok b*zi! Nálunk is a suliba akik fociznak azok a csávók a legbeképzeltebbek (persze tisztelet a kivételnek!). Jönnének le mi hozzánk thai boksz edzésekre, ott mondják valakire azt, hogy b*zi, egy rúgás és már törik is a combcsontjuk vagy egy könyökös a bordáikra. :D Én elhiszem, hogy a foci a világ elterjedtebb sportja, és milliók szeretik (ez egyébként nem baj), de sok más sport van még a focin kívül. És az, hogy ki milyen sportot szeret, az nem a nemtől függ. Szóval hülyeség az, hogy minden fiúnak kötelező szeretni a focit. Amúgy én thai bokszolok és aikidózok.
2010. szept. 14. 13:02
 48/53 anonim ***** válasza:
100%
nem
2010. okt. 4. 17:50
 49/53 anonim válasza:
52%
jó , nem minden fiú szereti de én igen , mindenki eldöntheti , hogy mit akar ,, ennyi
2011. máj. 17. 14:49
 50/53 anonim válasza:
100%
ribanc
2011. máj. 17. 14:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!