Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Minden fiú szereti a focit?

Minden fiú szereti a focit?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 18:29
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
Ezennel megalapítom az FGYFC-t, a Focit Gyűlölő Férfiak Club-ját! :D :D
2010. jan. 22. 10:50
 22/53 anonim ***** válasza:

Nem mondanám. Nem köt le, nem háborít fel a bunda botrány és az átigazolások sem sokkolnak. Ha valaki öngóllal nyer akkor sem fakadok sírva, de az sem készít ki ha valaki lesérül :D

Sőt a forma1-et, a rally-t sem szeretem. Általánosságban a kocsikért nem vagyok oda. Lássuk csak... Csocsózni sem nagyon szeretek, billiárd és bowling is hidegen hagy. Darts is :D Szeretem a kreatív és gondolatébresztő hobbikat, ezek egyike sem az.

2010. jan. 22. 11:07
 23/53 anonim ***** válasza:

Én pl ki nem állhatom... Nézni soha nem néztem, játszani pedig kiskoromban játszottam mint kb mindenki.

24f

2010. jan. 23. 10:18
 24/53 Zenon ***** válasza:
Játszani szerettem (a magam módján),nézni csak a vb-t,néha egy-egy meccset elkapok,azt megnézem,de nem érdekel annyira,hogy rendszeresen játsszak vagy nézzem.Alapból Igen.
2010. jan. 23. 18:05
 25/53 anonim válasza:

Én nem értettem soha hogy hogy nem lehet szeretni focizni

Hiszen ez egyike azon sportoknak amely a küzdésről a gyors döntésekről, a csapatról, és úgy általában a kihívásról szól.

De aki meg nem focizik az biztos nem érti miről beszélek (és ez nem biztos hogy baj) Pl. lehet hogy más meg lever dartsba vagy vizilabdába (pókerben biztos hogy nem :D)

2010. jan. 24. 11:38
 26/53 anonim ***** válasza:
42%

Nem,tesóm ki nem álhatja,én viszont lányként oda vagyok érte :) El se tuodm képzelni az életem Újpest meccsek és Válogatott meccsek nélkül..:)

17/L

2010. jan. 24. 13:02
 27/53 anonim ***** válasza:
0%
Nem, de amelyik nem az vagy meleg vagy ki van rekesztve a társadalomból. De ez csak személyes tapasztalat. Az osztályból 10/6-an szeretjük, a maradék 4ből 1 meleg a másik 3 meg egy senki akire tojik kb mindenki.
2010. jan. 24. 15:00
 28/53 anonim válasza:
Foci 4Ever
2010. jan. 25. 09:52
 29/53 anonim ***** válasza:
100%
én szeretek focizni sőt imádok járok is focizni de tv be megy a foci akor kinem álhatom a focit csak jácani szeretek XDD :D
2010. jan. 25. 15:23
 30/53 anonim ***** válasza:
100%

én utálom.Sőt mindenféle sportot,kivéve a tollast.

izmot szeretek erősíteni( a magam edzésterve alapján)

meg persze tollasozni,szélcsendes időbe,és nyáron :D

2010. jan. 25. 17:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!