Minden fiú szereti a focit?
Nem mondanám. Nem köt le, nem háborít fel a bunda botrány és az átigazolások sem sokkolnak. Ha valaki öngóllal nyer akkor sem fakadok sírva, de az sem készít ki ha valaki lesérül :D
Sőt a forma1-et, a rally-t sem szeretem. Általánosságban a kocsikért nem vagyok oda. Lássuk csak... Csocsózni sem nagyon szeretek, billiárd és bowling is hidegen hagy. Darts is :D Szeretem a kreatív és gondolatébresztő hobbikat, ezek egyike sem az.
Én pl ki nem állhatom... Nézni soha nem néztem, játszani pedig kiskoromban játszottam mint kb mindenki.
24f
Én nem értettem soha hogy hogy nem lehet szeretni focizni
Hiszen ez egyike azon sportoknak amely a küzdésről a gyors döntésekről, a csapatról, és úgy általában a kihívásról szól.
De aki meg nem focizik az biztos nem érti miről beszélek (és ez nem biztos hogy baj) Pl. lehet hogy más meg lever dartsba vagy vizilabdába (pókerben biztos hogy nem :D)
Nem,tesóm ki nem álhatja,én viszont lányként oda vagyok érte :) El se tuodm képzelni az életem Újpest meccsek és Válogatott meccsek nélkül..:)
17/L
én utálom.Sőt mindenféle sportot,kivéve a tollast.
izmot szeretek erősíteni( a magam edzésterve alapján)
meg persze tollasozni,szélcsendes időbe,és nyáron :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!