Ki szereti a Real Madrid-ot?
Figyelt kérdés
UTÁLOM A BARCÁT REMÉLEM MINDENKI MEGROHAD AKI ANNAK SZURKOL...2011. ápr. 27. 22:58
1/21 anonim válasza:
REAL MADRID !!! :D A legjobb !! Hala Madrid !
2 - 0 sajnos :S de Majd a visszavágón !
2/21 anonim válasza:
Normális vagy, fiam??? Az alapján kívánsz valakinek rosszat, mert más csapatnak szurkol? Remélem valami ilyesmi hozzászólásodért egyszer valaki jól állcsúcson vág, és akkor talán észreveszed magad.
Ja, és szeretem a Barcát.
3/21 A kérdező kommentje:
Jajj nem ugy gondoltam meg te ész!
2011. ápr. 28. 02:12
4/21 anonim válasza:
Lesz@rom hogy gondoltad, ezt írtad, és én sem vagyok zseni, hogy kitaláljam, közben mire gondolsz.
5/21 sacsa válasza:
Real szurkoló vagyok,de azért ilyet nem kívánnék nekik. Ezzel a stílussal,csak égetsz minket.
6/21 anonim válasza:
rühellem a barcat meg a realt is. :)
7/21 anonim válasza:
Jajj béna focisták!
A Real M meg a Barca is tele van a legjobb focistákkal meg pumpálják pénzzel mégis kikapnak minden fos csapattól.
Lásd:Osasuna,Deportivo,Real Betis,Sporting Gijón
8/21 anonim válasza:
HALA REAL
am megha pepe vagy vki helyében lennék úgy felrugnám messit hogy abba is kellene hagyia
9/21 A kérdező kommentje:
na azt a köcsögöt ne is emlitsd! Messi pfujj.... De utálom... (:S A Pepe meg jobban teszi ha keres valami más foglalkozást... Nem veszi észre magát hogy mennyire szabálytalan??
2011. ápr. 29. 22:41
10/21 anonim válasza:
nem baj az barca ellen kell darálni XDD
a barca átlag centije 1,5 m
Balfa$zolna Tröpe csapat de nnyire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!