Melyik a Real Madrid legjobb felállása? (cserékkel)
Casillas.Ramos-Pepe-Carvalho-Marcelo-Xabi-Özil-Kaka-CR-Higuain-Benzema.
Szerintem ez.
Akit nem csípek, az Khedira és Di Maria.
érdekes az előző válaszoló felállása.Attól függ milyen formációban képzeled el.
A védősor stimmel.
A középpályával lennének fenntartásaim pl: Özil Xabi mellett szűrőként.Ez egyáltalán nem az ő szerepköre, ő ink. nagyobb területeket szeret befutni és egy felállt védelemmel szemben a remek meglátásaival segítene.
A másik amit nem tudok eldönteni hogy te Kaka-t szélre vagy középre tetted mivel ő mindenképpen karmesteri feladatokat lát el.Mivel már vesztett a sebességéből szélen nem jó.
Benz + Higu..Hm..Kíváncsi vagyok ebből mi lenne, várom hogy a Mester kipróbálja.
Személy szerint:
-------------------Casillas-----------------------
Ramos------Pepe-------------Carvallho------Marcelo
-----------------Xabi---------Sahin---------------
Özil------------------Káka--------------CR--------
---------------------Higuaín----------------------
Én ezt egy 4-4-2-re képzeltem.
Ramos-Pepe-Carvalho-Marcelo
Özil-Xabi-Kaká-CR
Benzema-Higuain
(Szóval a fejemben él a kép, hogy hogy képzelem, leírni csak így bírom, remélem te is úgy vizualizálod, ahogy én képzelem el :D)
4-4-2...hm :D
érdekes.Kötöszködni akarok Kaká miért van hátul Xabi mellett?Ink Sahin :D
Edit Ramost középre és jöjjön szélre Vanczák :D
Sahint még sajnos nem volt alkalmam látni játszani, ezért Kaká. :)
Ramos középen világklasszis, de nem tudnék szélre a helyére tenni senkit a Madridból (sőt, szinte sehonnan, nagyon gyér a jobb szélre a felhozatal).
Szerintem:
Casillas - Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo - Lass, Alonso - Di María, Cristiano, Özil - Higuaín
Cserék: Ádán, Coentrao, Benzema, Kaká, Sahin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!