Minden fiú szereti a focit?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 18:29
33/53 anonim válasza:
Minden férfi szereti a nőket? Nem, de amelyik nem szereti, azt homoszexuálisnak hívjuk.
A focival is így van.
34/53 anonim válasza:
ennyi barmot istenem...
Mindenkinek megvan a maga sportja én szerintem.
Amúgy nem minden fiú szereti, én elnézegetek néha a Tvben egy-egy jó meccset meg szívesen beszállok barátokkal stb., de pl. a kosár jobban érdekel (ha én játszok, nézni azt nem szeretem).
35/53 anonim válasza:
én nem szeretem a focit. soha nem is szerettem és nem is fogom
38/53 anonim válasza:
Különösebben sosem voltam oda érte.
Tippmixelni szoktam néha, és ilyenkor figyelem az eredményeket, de egy meccset képtelen vagyok végignézni.
39/53 anonim válasza:
Nezni semmikepp. Amit ma focinak hivnak, az egy uzlet, sok birka nezi, unalmas, csalnak mint a diszno, hanyingerkelto. A jarulekos huliganizmusrol nem beszelve... A foci igy nem sport. Haverokkal neha rugni a bort, az mas, az neha belefer.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!