Hogy vannak a kapuskesztyűméretek? Hogy tudom a kezemet lemérni úgy hogy a megfelelő méretet el is találjam?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert neten rendelnék, és nem vagyok benne biztos hogy az a méret jó volna nekem mert most rossz méretet meg nem szeretnék venni. Felpróbáltam egy 9-es Nike-t az nagy volt, felpróbáltam egy 7-es adidas-t az kicsi volt. Na most értelemszerűen akkor 8-ast kéne venni, de ugye minden márkának más a mérete. És pl. ahol nézem ott olyanok vannak megadva hogy tenyérszélesség, csuklószélesség, középső ujjhossz . Ezeket hogy tudom normálisan lemérni? A válaszokat előre köszönöm.2014. szept. 2. 15:29
1/1 ánkhelyi ákos válasza:
hát mind azon múlik hogy eredeti kesztyűt szeretnél e venni vagy esetleg másolatot mert az eredetinél a méret az már vannak 3/4 2/3 osak is de a legyegyszerűbb fogsz egy centit vagy egy mérőszallagot és leméred :D a tenyér legaljátol a középső ujj tetejéig
utánna a tenyér szélességet a hüvelyk ujj felett kell mérni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!