Egy kiváncsi kérdése:
Kérdésem a kosárlabdához értőkhöz szól. Szerintetek az alul említett adatokat figyelembe véve melyikkel lenne érdemesebb intenzívebben foglalkozni zsákolás (nagyobb ugrás, védekezésben is előnyös) vagy tanuljak meg (3mas)?
Figyelt kérdés
Kosárlabdázom lassan 3 éve Pápa u18 és u23 csapatát erősítem. 16 éves vagyok, 190 centiméter és 106 kg ( nincsenek súlyproblémáim, viszonylag vaskos vagyok de a futással stb.-vel sincs semmi problémám), 4-es és 5-ös poszton játszok. A családomban vannak bőven 2 méternél magasabbak szóval elképzelhető hogy még nőni fogok.2014. aug. 27. 18:45
1/2 anonim válasza:
Az emelkedéseddel foglalkozz. 190-nel bőven ki tudsz magadból hozni annyit, hogy a gyűrű felett tudj integetni. Védekezésben, lepattanózásban, feldobás elhozásában is segíthet elég sokat, és ez mind-mind fontos a posztodon. Centerként szinte csak zárni fogsz a hárompontos vonal környékén. Ilyen fizikai paraméterekkel (16 évesen 106 kg) nem kinn kell dobálgatni, a korosztályod nagy részét simán be kell tolnod a gyűrű alá, aztán ott megoldani :)
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm sokat segítettél (Y)
2014. aug. 28. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!