Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit igyak edzés közben?

Mit igyak edzés közben?

Figyelt kérdés
olyan vagyok, hogy ha épp nem úgy eszek nem annyit amennyit kéne én pillanatok alatt rosszul kezdem érezni magamat, elhagy az erőm, és sprinteknél már nagyon rosszul vagyok. mit kellene innom hogy folyamatosan vigyem be a szükséges anyagokat hogy egyensúly alakuljon ki és ne legyek rosszul...

2014. aug. 16. 13:42
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
A férfiak sört isznak.
2014. aug. 16. 13:55
 2/10 A kérdező kommentje:
go home pliz. normális válaszokat lécci hülyék kíméljenek. amúgy focizok
2014. aug. 16. 13:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Powertrade.

Legyen szerncsés a családod!

2014. aug. 16. 13:59
 4/10 anonim válasza:

Miután sportitalokkal, energiaitalokkal, ízesített vizekkel vannak tele a polcok, akkor elbizonytalanít, hogy tényleg a víz-e a legmegfelelőbb folyadékpótlási forma.

Én fél liter vizet iszok kerékpározás előtt egy órával, majd kerékpározás közben szabályos időintervallumban viszek be annyi vizet, amennyit izzadás által elveszítek.

2014. aug. 16. 14:06
 5/10 A kérdező kommentje:
mondták hogy cukrosat nem igazán kéne innom, a víz viszont csak azt pótólja amit kiizzadok de olyan ami energiát is ad? most nem energia italra gondolok, amik vannak a polcokon ilyen kék piros zöld löttyök amik elvileg sportonként vannak azok hatásosak?
2014. aug. 16. 14:10
 6/10 anonim válasza:
Energiát az étel és ital biztosít. A szédülést a nyomelemek hiánya okozza, ezért egy-két órával edzés előtt mindenképp tanácsos enni. Az edzés előtti táplálkozás azért fontos, mert ez határozza meg annak hatékonyságát. Az edzést követően szintén eszek és mindig iszok. Úgy gondolom, a víz senkinek nem árthat.
2014. aug. 16. 14:32
 7/10 A kérdező kommentje:
és mit csinálok rosszul? ma reggel kilenckor keltem utána ettem nem sokat mert nem igazán tudok reggel enni, ettem szőlőt meg ilyen péksütit reggeliként ja és ittam teát, igaz nem vizet ittam hanem ilyen gyerek kólát, de ha vizet ittam volna sem lett volna máshoz ja és edzés közben ettem egy szelet müzlit, és így se voltam jobban
2014. aug. 16. 14:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Izzadáskor nem csak vizet, de ásványi anyagokat is veszítesz, ami szédülést okozhat. Igyál ásványvizet edzés közben. Étkezés fontos, hogy rendszeres legyen, és legyen szénhidrát bevitel, az energia érdekében. (rizs, tészta, péksütemény) Egyél müzliszeletet, vagy ilyen kekszeket edzés előtt, az nem terheli a gyomrodat, de ad egy kis energiát.
2014. aug. 16. 15:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Izotóniás italt, sportboltban lehet kapni. Ha simán iszod, energizál, ha higítod vízzel, akkor hidratál.

Én a Nutrend Isodrinx nevű italnál állapodtam meg. Próbáltam sok félét, de amiben koffein van, az nem jött be, csak fölös szívdobogást csinált...

Lehet por formájában is kapni, amit te tudsz bekeverni. A sport8.hu oldalon tudsz ezekről a dolgokról bővebben olvasni, mikor milyen italt érdemes fogyasztanod.

2014. aug. 17. 23:07
 10/10 anonim ***** válasza:
59%
Pálinkát
2014. aug. 18. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!