Cspeter kérdése:
Futás közben miért fáj mindkét lábamban a sípcsont melletti izom?
Figyelt kérdés
Nem megfelelő bemelegítés, vagy rosszul emelem a lábam futás közben? Most kezdtem el újra futni, ma volt a harmadik alkalom, de csak vánszorogtam, annyira fájt. Pedig előtte bekentem bemelegítő krémmel és nyújtottam is.2014. júl. 24. 21:28
1/4 anonim válasza:
hideg izmot ne nyújts,azt edzés végén kell.
és azért fáj,mert az izmok el vannak satnyúlva,nem tudnak besegíteni az ütés csillapításban.
szóval ha rendszeressé akarod tenni a kocogást és ilyen problémád van,akkor előbb készítsd fel rá a tested,legalább 1 hónapig és mellette is végezd nehezítsd folyamatosan.
guggolás heti 2x 10x20,vádliemelés talajról két lábon 4x100.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos választ, el fogom végezni a gyakorlatokat. Addig is amíg nem erőltetem a futást, helyette bicajjal edzek.
Köszönöm!
2014. júl. 26. 18:16
3/4 Csiß válasza:
Vásárolj valahol egy kompressziós szárat.Nem drága és sokat segít.Kitolja az izomfáradst és javítja a láb vérkeringését.Nekem nagyon bevált mikor kezdtem futni és ugyan ebbe a problémába ütköztem mint te :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, ha nem változik a helyzet, akkor ki fogom próbálni ezt is.
2014. júl. 29. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!