Fáj a lábam futás, ugrálókötelezés után, hogy melegítsem be?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy kell lábat bemelegíteni, nálunk tesin az mindig a futás volt az. Amúgy elöl fáj, térd alattól bokáig. Nem rég elkezdtem futni fogyás céljából, de annyira túlzottan nem vagyok elhízva, hogy amiatt fájjon, inkább a bemelegítéssel lehet baj, hogyan kell a lábat melegíteni? Lehet egyáltalán? És ha fáj, akkor most mit tegyek? Lóbalzsam vagy járjak rá?2013. júl. 14. 19:41
1/2 anonim válasza:
Persze, h be kell, emiatt fáj a lábad, plusz mert ezek szerint kezdő vagy.
Én a következőket szoktam:
A lábfejeddel mintha cigicsikket akarnál elnyomni, úgy körözz a földön, majd szoktam sarkon, lábujjhegyen járni, külső, belső talpélen.
Aztán párat guggolok, majd jöhet a térdkörzés, jobbra-balra, kifelé-befelé.
Aztán megint guggolás.
Ezt követi a lengyel box, ami az, h elkezdesz helyben futni, de kicsiket lépsz csak, közben meg boxolsz a levegőbe, de a kezed-lábad szinkronban.
Aztán hirtelen begyorsítok rgy pár másodpercre, majd megint lassabban.
Aztán utána már futok, de magas térdemeléssel, utána magas sarokemelés, seggbe rúgom magam.
Aztán párat ugrok, h felhúzom a térdem a mellkasomhoz, aztán cső!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
2013. júl. 14. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!