Németország Argentína meccsre 50 ezret feltegyek hogy németek lesznek a vb bajnokok?
Hát,én ~2,5 hónapig bent voltam...7000ft havonta...
és 51,000ft profittal voltam a végén...
Eléggé jöttek,sőt még azok a tippjei is amiket a sima oldalra ingyen tett ki olyan 5 szelvényből 4 vagy sokszor 5 nyertes volt átlag 150-200,000ft volt 5 szelvényből az össztét és kb ugyanennyi vagy több a profit.
Csak rátaláltam 2 új oldalra a Bet Mafia-ra ,ott vagyok most VIP -ben 3000ft-os tétekkel 9 nap alatt eddig 27000ft profitom van mert csak 1 srác tippjeit teszem (a statisztika alapján legjobbét) 7/7 szelvénye volt 9 nap alatt :D
és van 1 másik VIP csoport ahonnét küldik ki a képeket,hogy mi volt előtte lévő nap ,pl: tegnap 17 tippből 17 jött és 1 HF/TF tipp is 17-es odds-ért...
Arra gyűjtök csak az 1 hétre 70 euró
Képek vannak a szelvényről? Kíváncsi lettem. Akár privátban is jó ha elküldöd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!