Lewis.O. kérdése:
Szerintetek Ki Jut Ma Tovább, Brazília vagy Németország? És Holnap Argentína vagy Hollandia?
Figyelt kérdés
2014. júl. 8. 10:35
1/14 anonim válasza:
Ma biztosan a németek, holnap remélem a hollandok.
2/14 anonim válasza:
Ma a németek jutnak tovább, még úgy is, hogy biztosan lejteni fog a hazai pálya. Holnap pedig egyértelműen a hollandok, az sokkal simább lesz, mint a mai.
3/14 anonim válasza:
Szerintem ma németek,holnap hollandok.:(
4/14 anonim válasza:
túl sokan mondják a németet ezért lesz éppen fordítva :)
a másik meccsen meg sima Argentín mert velük 1.30 as odds al nem buknak sokat :)
5/14 anonim válasza:
Németek nyertek, hollandok meg jobbak úgyhogy valószínűleg ők fognak nyerni.
7/14 anonim válasza:
Ha megnézed a hollandok és argentinok eddigi játékát a hollandok nagy előnyben vannak, persze mindenki annak szurkol akit jobban szeret :)
8/14 anonim válasza:
Holland már Mexikó ellen sem kellett volna továbbmenniük szerintem, de nem csak ez amiatt Argentínának szurkolok ők a régi nagy kedvencek nekem meg az Olaszok :)
9/14 anonim válasza:
A Mexikóiak biztos, hogy megérdemelték volna a továbbjutást, nagyon szépen játszottak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!