Lewis.O. kérdése:
Szerintetek Ki Jut Ma Tovább, Brazília vagy Németország? És Holnap Argentína vagy Hollandia?
Figyelt kérdés
2014. júl. 8. 10:35
11/14 anonim válasza:
Németország nyert.:/
Remélem Argentína tovább megy.:)
Vagy ha nem, akkor inkább a hollandok nyerjenek a döntőben.
12/14 anonim válasza:
4-edik, hol láttál Argentín győzelemre 1.30-as oddsot?:)
Csakmert pl Tippszmixen is 2.40-es oddsa van Argentínának:D
13/14 anonim válasza:
#11: ugyanez a véleményem:)) Braziloknak szurkoltam:( de a következő vb-n is nekik fogok:)
14/14 anonim válasza:
11-es vagyok.
Nagyon durván kikaptak szegények.:ooo a brazil sálamat majdnem széttéptem.:D az a baj, ha Neymar és Thiago ott van, akkor is veszítenek, de Neymar egészen biztosan lőtt volna gólt, így azért ennyire nem alázták volna le őket. Ha Argentína nyerné a vb-t, akkor nagyon boldog lennék, de nekem már az is jó lenne, ha a németeket valaki leverné. Hogy az Hollandia vagy Argentína lesz-e, már nem is annyira számít.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!