Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Amatőr, fejlődni vágyó pingpon...

Amatőr, fejlődni vágyó pingpongosként milyen lehetőségeim vannak?

Figyelt kérdés

20 éves egyetemistaként keresek edzési lehetőséget Budapesten. Sajnos nem vagyok otthon még a témában, hogy hgoyan is működik mindez. Gondolom, az egyesületekhez még kevés vagyok, de ahhoz már túl öreg, hogy oktatásra járjak.

Tenyeres, fonák, pörgetés, nyesés egész biztosan megy, csavarás alakul, ill. taktika is alakul.

Ilyen tudásszinttel és körülményekkel milyen lehetőségeim vannak?

2009. dec. 30. 23:22
 1/6 anonim válasza:
hát forest gump a seregben tolta :D
2009. dec. 30. 23:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Tehát kéne egy sereg. Na, itt hibádzik. :)
2009. dec. 30. 23:58
 3/6 anonim válasza:

A BSE-be menj le (a Városmajorban van)

Oda járnak le amatőrök is, csak hobbiból, de vannak egyesületi tagok is és oktatók, akik jófejek és segítenek neked.

Én sokat jártam oda régebben.

2010. jan. 1. 20:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, utána is nézek! :)
2010. jan. 2. 14:24
 5/6 anonim válasza:
Szerintem keress valakit, aki szintén szeret pingpongozni, és hétvégenként járjatok ki pingpongozni parkba, vagy ahol a környéken van pingpongasztal. Aztán egy idő után meglátod, hogy komolyabban is akarsz-e foglalkozni a sporttal.
2010. jan. 2. 19:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezen a fázison vagyok éppen túl, és úgy döntöttem, igen.
2010. jan. 2. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!