Nógrád Megyében szeretnék nagy pályán játszani (foci)? Milyen lehetőségeim vannak?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok , 1 éve nem játszom nagypályán, de nagyon szeretem a focit és hiányzik :( , edzésre is járnék mindig2011. szept. 5. 20:44
1/3 anonim válasza:
Attól függ merre felé laksz. Nem tudom milyen osztályban gondolkozol, de a megye 1-es csapatok is mind amatőr státuszúak. Szerintem egyedül Nagybátonyba és Szécsénybe vannak "pénzes" játékosok. De a többi csapathoz, megkeresve az adott edzőt vagy vezetőt, elhívhatnak próbajátékra, főleg ahol nem veszik véresen komolyan az eredményeket. És ha megmutatod mit tudsz és tetszik nekik, akkor az átigazolási időszakban megcsinálják az igazolásod és játszhatsz is:)
2/3 A kérdező kommentje:
Salgótarjánba lakom, hát nem megye1be gondolkodtam :D megye2 -megye3 ,de bárhol kérdezgetek (játékosokat) azt mondják h sokan vannak stb.. :S
2011. szept. 6. 19:08
3/3 anonim válasza:
Hát megye 2-ben illetve 3-ban szerintem könnyen találnál csapatot. Főleg 22 évesen. Próbálkozz, mert Tarján környékén is sok alsóbb osztályú csapat van. Akiket meg kérdeztél, vagy kamuztak vagy egyszerűen nem akarják, hogy menj. Mert nem 1, nem 2 alkalom van, hogy egy csapat 11 játékost sem tud kiállítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!