Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék elkezdeni mozogni....

Szeretnék elkezdeni mozogni. Milyen lehetőségeim vannak?

Figyelt kérdés

Sajnos a kocka életvitelem miatt jól elhíztam és testileg eléggé gyenge vagyok. Diétázni nem fogok, mert önmagában hatástalan. Viszont jól jönne mellé a plusz izomzat, legalább nem kell szégyent vallanom, ha nehéz tárgyakat kell cipelni. Meg a plusz erőlét is jól jönne.

Az aerobicot nem vállalom, sok rossz emlékem kötődik hozzá, általánosban a tesitanárom aerobic oktató volt másodállásban és nem kicsit nézte le az informatikusokat, sokszor kinevettetett nyílvánosan az osztály előtt a gyenge sportteljesítményem miatt. Már a szó hallatán szétverném az illető fejét, csak túl békés vagyok hozzá. :D

2011. márc. 10. 16:27
 1/6 Neji ***** válasza:
Szerintem kezdj el kondizni kis súlyokkal...de nem tudom,h mennyi a felesleg rajtad..ha nem anyira sok akkor sztem még futni is eljárhatnál...:P
2011. márc. 10. 16:31
 2/6 A kérdező kommentje:
A kb. 180 cm-es magasságomhoz olyan 80-85 kiló tartozik, utóbbi időkben a 80 felé áll inkább a mérleg, mert nem vagyok már stresszevő.
2011. márc. 10. 16:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Na az a pálya hogy el kéne dönteni hogy zsírt szeretnél leadni vagy izmosodni! Ha fogyni szeretnél akkor DIÉTÁRA van szükséged,aerob edzéssel,ha izmosodni,tömegnövelő étrend kell és súlyzós edzés(itt még zsír is jön fel)! Én diétával kezdeném és ha lement a felesleg irány a terem.
2011. márc. 10. 16:35
 4/6 anonim ***** válasza:

80-85 kiló? az királyság nem elhízás ehhez a magassághoz!

konditerem

2011. márc. 10. 16:36
 5/6 A kérdező kommentje:

A hasi zsírréteggel és a tokámmal van a baj, ez utóbbi miatt nem merek egyenesen álni, mindig görnyednem kell, hogy ne látszódjon.

Az aerobicot meg kerülöm. Gyűlölöm ezt az edzésformát.

2011. márc. 10. 16:41
 6/6 anonim ***** válasza:
A fogyáshoz valóban diéta kell. Ha gyűlölöd az aerobicot, akkor ne csináld. Konditerembe járással rásegítenél a diétádra.
2011. márc. 10. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!