Mit csináljak ha van kockahasam, de eltakarja némi zsír?
Figyelt kérdés
Van 6 db kockám, de max 5 centi zsír eltakarja {MAX 5 CENTI}.
Milyen edzéssel tudnám eltüntetni az a 5 centi zsírt?
Szoba biciklivel?
Ha igen napi hány kilométerrel?
Előre is Köszönöm a válaszokat...
2014. máj. 7. 16:31
1/11 anonim válasza:
A legfontosabb a szálkásító diéta. Aerob edzésből (pl bicaj, kocogás, stb) minimum heti 3-4, 40-60 perces edzés legyen.
2/11 anonim válasza:
Elárulom, hogy a zsír alatt mindenkinek kockahasa van. :))
3/11 A kérdező kommentje:
Hát én még nem voltam, olyan kövér és más hasát nem fogdosom.
Na szóval.
Heti 3-4 edzés napi 1 óra. Igaz?
És ha betartom akkor hány hét alatt megy le a zsír?
És ehez elég szoba biciklizni?
Mert én bírnák azért napi 2 esetleg 3 órát is.
2014. máj. 7. 17:40
4/11 anonim válasza:
A minimumot írtam, olvasd el. Lehet minden nap is, ha bírod. Elég a bicaj is, de a legfontosabb a diéta. Zsírt csak kalória mínuszban tudsz leadni. Heti 0,5-1kg zsír mehet le.
5/11 A kérdező kommentje:
És ez kb hány hét amíg leadom?
2014. máj. 7. 17:56
6/11 anonim válasza:
De vaze, odaírtam, hogy heti 0,5-1 kg megy le. Akkor nem tudod kiszámolni, hogy ha van rajtad kb 5-6 kg zsír (te látod) akkor az mikorra megy le. Ne csináld már.
7/11 A kérdező kommentje:
Ja bocs...
Kösz...
2014. máj. 7. 19:23
8/11 anonim válasza:
Nemazér, de ha 5 centi zsír van rajtad, azt logikusan merőlegesen érti az ember, és akkor elég kövér vagy.
9/11 anonim válasza:
5 centí zsír az baromisok, 2x annyi zsír, mint izom. legalább egy év kőkemény diéta kel hozzá.
10/11 A kérdező kommentje:
Ja merőlegesen értve?
Mert akkor csak 2 cent.
2014. máj. 9. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!