A kérdés nem az volt, hogy ÉN ebből szeretnék megélni!! Csak az, hogy meg lehet-e?? Na de mindegy ti biztos jobban tudjátok 16évesen meg 17évesen...pfff na ez a szánalmas amit ti csináltok
az én válaszom szerintem a kérdésre ment, miszerint nem lehet megélni belőle, és érdemesebb fősulit , egyetemet végezni vagy kitanulni vmi szakmát... és ez a szánalom?? inkább az a szánalmas hogy irtam h 16 éves vagyok egyből ráugrasz h "16 évesként te aztán tudhatod"... fiataloknak is van agyuk, legalábbis én ezt ugy vettem észre, és azért te se vagy sokkal idősebb nálam, azért ne játszd hogy te már megtapasztaltad az életet és mindent tudsz róla...
2009. dec. 17. 20:06
22/26 anonim válasza:
Azzal nem értek egyet, hogy a sporthoz nem kell tehetség. Van olyan ember akinek már az első mozdulatában benne van a tehetség, és van olyan ember aki évekig sportolhat de sosem lesz sem győztes, sem megélni nem fog belőle. Viszont azzal egyet értek, hogy jövőt alapozni nem lehet a csocsózásra. Vagy megélsz belőle vagy nem. A világbajnok nyilván megél belőle, de a többiek már nem annyira biztos. Sportnak mondjuk nem nevezném, én sem tudom hova kategorizálni a billiárd, sakk, darts stb. (talán játékoknak nevezném). Elég sokat dartsoztam én is régebben, és saját példámon mondom, hogy van aki őstehetség és van aki a nyomába se érhet neki. Amikor rengeteget játszottunk akkor sem tudtam megközelíteni egy olyan ismerősömet, akinek már az első mozdulatában ott volt a dupla-bull lehetősége (tábla közepe, akik nem ismerik ezt a játékot). Vannak akik születnek bizonyos sportokra, szakmákra, hivatásokra. Vannak akik pedig azért űzik, mert ez áll a szívükhöz közel, de sosem lesznek a legjobbak. Ha csak nem vagy kivételesen nagy tehetség, aki kb. álmában is legyőz bárkit, akkor szerintem ne alapozz erre:)
2009. dec. 20. 13:16
23/26 anonim válasza:
nemmm!!!!
2009. dec. 25. 12:22
24/26 anonim válasza:
télleg nem...
2009. dec. 25. 12:22
25/26 anonim válasza:
dehogy lehet!Képtelenséh,hidd el
2009. dec. 25. 12:23
26/26 anonim válasza:
Kár, hogy nem másfél éve találtam meg ezt a kérdést.
Engem is a csocsóval való megélhetés érdekelne...
Az, hogy valahol éheznek, arról nem mi tehetünk és azért meg nehogymá mi bűnhődjünk. Én amúgy is adakozom, de a sokból még többet tudnék és az éhezők is jobban örülnének, tehát mindenki jól járna. Más is megél belőle. A sportolók nagy része sem napi 8-10 órát edz, nekünk is elég lenne napi pár óra, főleg, ha ügyesek vagyunk..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!