Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek meglehet élni a...

Szerintetek meglehet élni a csocsóból? Persze profi szinten! :D

Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 18:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Sporthoz nem kell tehetségesnek lenni? Hát nemtudom. Ha valaki szétedzi az agyát, bármit megtehet, de ha egyszer nincs hozzá tehetsége, sosem lesz sikeres. A sporthoz igen is kell tehetség. Nem elég a testet formálni, kellenek hozzá adottságok is. Pl. ha 140 cm magas vagyok, akkor nem valószínű, hogy úszásban olimpiai bajnok leszek a 180 cm-es langaléták ellen. A magasság egy adottság, ami ebben az esetben pl számít. Igenis fontos a tehetség és az adottságok a sporhoz, nagyon jól tudom, ugyanis nővérem sportoló volt, volt kint az olimpián 2x is, komoly eredményeket elért, mégsem lett híres, és nem tudott belőle megélni, de akkor is több munkát fektetett bele, mint egyesek a tanulásba. Minden hétvégén több órán át úszott keményen, és minden nap 2x 2-3 órás edzései voltak. Nem volt tinédzser kora, nem bulizott, nem ért rá barátokat szerezni és együtt lógni velük, magántanuló volt, rengeteg energiát beleölt, úgyhogy ne mondja nekem senki, hogy a sportba nem kell pénzt adni. Megdolgoznak érte a sportolók. Csak meg kell nézni, hogy igazságosan osztják-e el a pénzt a sportban, és hogy a focistáknak mondjuk jár-e 1-1 milla egy gólért. Ez szánalmas tényleg. A csocsó egy olyan dolog, ami nem hinném, hogy komoly pénzeket és energiát igényelne. Nem lehet belőle megélni sem most, sem a jövőben, szerintem. Ha sportoló akarsz lenni, válassz egy igazi sportot!

20/L

2009. dec. 13. 22:36
 12/26 A kérdező kommentje:

Más sportokat is űzök a csocso csak hobbi, de egyre jobban megy és nézek videókat róluk és nem gyengék és ha hiszitek ha nem, van aki ebből él(itt Magyarországon is). Próbáljátok ki milyen ráfogtok jönni, igen is fárasztó és nem könnyű, nagyon is nem ráadásul észjáték is!! Pár videó a csocsoról.

1: http://www.youtube.com/watch?v=L0iqwmG_sFI

2: http://www.youtube.com/watch?v=RqZyu1e4oBg

3: http://www.youtube.com/watch?v=2mZHh6bGB8I

Türelem és észjáték, ja és nem árt sok ügyesség hozzá!!

21/F

2009. dec. 16. 16:26
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
egyáltalán van csocsod meg néz rá az asztalra is ijet nem veszel a tescoba cora ba... és ez vagy 100000ft $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
2009. dec. 16. 16:40
 14/26 bumbi02 ***** válasza:
hát csocsóból soha az életben nem fogsz sztem megélni... szerintem.. és a fentebb írt 17 évessel én is egyetértek igy 16 évesen... nem mondom hogy nem kell hozzá ügyesség a csocsóhoz, de azért nem fogsz belőle megélni, inkább próbálj vmi fősulit végezni mint arra épiteni h te csocsóvilágbajnok leszel...
2009. dec. 16. 19:57
 15/26 A kérdező kommentje:
A kérdés nem az volt, hogy ÉN ebből szeretnék megélni!! Csak az, hogy meg lehet-e?? Na de mindegy ti biztos jobban tudjátok 16évesen meg 17évesen...pfff na ez a szánalmas amit ti csináltok!!!
2009. dec. 17. 10:24
 16/26 anonim ***** válasza:
54%

bocs, hogy elvettük a kedved és az álmodat, miszerint csak játszol és majd jól megélsz belőle.. ez nem így működik.

tessék igazi végzettséget szerezni, vagy legalább pénzes sportot. (szerintem ez utóbbi szintén szánalmas és csak az edzésről + kokszról szól, viszont tény, hogy meg lehet élni belőle)

2009. dec. 17. 12:47
 17/26 anonim válasza:

Nem a kérdésre válaszoltok!

Profi csocsós meg tud belőle élni, de amíg a hólapátoló napi 8 óra melóért megkapja a pénzét, addig a csocsós lehet, hogy évekig gyakorol, és csak 4edik lesz a versenyen, és másnap éhenhal.

Ez ugyanolyan veszélyes, mint belemenni a semmibe az USÁ-ba, hogy majd lesz valahogy... 10-ből 1nek sikerül...

A profi csocsósok, snookerosok, pókeresek mögött áll egy pénzember, aki ad neki enni, ha éppen szarul megy a játék.

2009. dec. 17. 12:53
 18/26 anonim ***** válasza:

A csocsó egy igen jó szórakozás, én is szívesen űzöm, de azért egyrészt nincs olyan szórakoztatóértéke, mint mondjuk egy focimeccsnek vagy a pókernek, másrészt meg azért ne hasonlítsuk a valódi testmozgással járó sportokhoz! Ennyi erővel a flippert is ide sorolhatnánk...

És képzeld, én meg főiskolát végeztem, és azóta egy tehetséges (mások szerint legalábbis) pedagógus vagyok. Mivel hogy ehhez is kell(ene) a tehetség. És ez munka, nem pedig szórakozás. Valóban, aki nagyban műveli, az szórakozásból is megélhet, ha szerencséje van. Mondom, ha szerencséje van, mert pl. csocsóban sokmidnen azon múlik.

2009. dec. 17. 19:26
 19/26 anonim ***** válasza:
51%
Az a szánalmas, amit te csinálsz vagy akarsz. Egy kocsmai szórakozásból megélni, ugyanakkor lenézed azokat, akik valódi munkára ösztönöznek. Ezek a 16-17 évesek reálisabban látják a világot, mint te, kedves kérdező. Tessék tanulni valami szakmát vagy szakot, és tisztességesen dolgozni!
2009. dec. 17. 19:28
 20/26 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem ez tök jó ötlet, egy profi taekwando-s kb. 600000-et kap egy k2-es meccsért. De ahhoz nagyon profinak kell lenni. Szerintem meglehet élni a csocsóból vagy lehet hogy nem mert rosszul tudom.
2009. dec. 17. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!