Szerintetek meglehet élni a csocsóból? Persze profi szinten! :D
:D ...
17 éves vagyok és nem tanár :D és nem is leszek ilysemi...
Viszont igen, egyetemre fogok menni, illetve szeretnék. Orvosira.
Igen szánalmas az, hogy valaki azért kap több milliót hetente(!), mert csocsókázik egyet... kb a sakkhoz tudnám hasonlítani... Afrikában meg éheznek... Vannak emberek akik gürcölnek és napról napra élnek azt sem tudják mit fognak enni másnap... Csocsóból megélni pfff. Szánalmas.
Ja és ez nem tehetség, tehetség az a színészet. Semmilyen sport sem tehetség... Sportra edzeni kell és a testet formálni, ennyi, nem tehetségesnek lenni :D hány éves vagy?
nehogy már legyen olyan hogy csocsótehetség...könyörgöm...ez tényleg szánalmas...az előttem szóló 17 éves fiú tökéletesen összefoglalta a dolgokat:)
az meg egyenesen nevetséges, hogy ezt te, kedves kérdező, még komolyan is gondolod, és támadod a normálisan gondolkozókat...
amúgy én meg akkor bilentyűtehetség vagyok mert gyorsan gépelek! hol az 1milla????
ez kb. ilyen dolog.SZÁ-NAL-MAS
Valakik a pókerből élnek, ami manapság nagyon menő... szeretnék én is ilyesmiből élni..
Számítógépes játékokból is a legjobbak megélnek, pl. quakebajnokságok helyezettjei szép összeget kapnak. Nyilván a nagy csocsóversenyeken is pénzt osztanak, de ahhoz nagyon jónak kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!