Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Az igaz hogy az NBA-n 2,5m-en...

Bence Német kérdése:

Az igaz hogy az NBA-n 2,5m-en van a kosárgyűrű?

Figyelt kérdés

2014. jan. 19. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:
nem, hanem 305cm-en ha igaz
2014. jan. 19. 17:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Így van, 304,8 cm (10 láb) magas. 2,5 m-es gyűrűre állva zsákolnának a srácok :D
2014. jan. 19. 18:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Minden ugyanolyan méretű az NBA-ben, mint a FIBA szabványos pályákon, csak a pálya hosszabb 1 méterrel, meg a hárompontos vonal van kintebb kb. 70 centivel.

A 2.5 métert remélem viccnek szántad. Én 1.87 vagyok és helyből felnyúlok 2.43-ig, úgy hogy a talpam a földön van. És én meglehetősen törpének mutatkoznék egy NBA csapatban. Nézd meg Derek Fishert, kb ő is 187 körül van. Most akkor el tudod képzelni, hogy egy nívósabb erőcsatár ha zsákolni akarna mi lenne? Ha 2.5 méteren lenne a gyűrű felkenődne a palánkra, kb. a hasánál lenne a gyűrű...

2014. jan. 19. 21:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!