Kiégés jele? Hogyan változtathatnék?
Figyelt kérdés
3 éve kosárlabdázom. Sok sportot kipróbáltam már, de mindig visszavettem a kosaras cipőt. Most olyan helyzetben vagyok, hogy nincs kedvem edzésre járni, sokszor idegeskedek,meccsen nemtudom a maxot hozni, koncentrálni. De ha abbahagynám, akkor hiányozna. Miért van ez? Nagyok az elvárásaim vagy maximalista vagyok?2014. jan. 15. 10:51
1/1 anonim válasza:
Hát körülbelül egy 60*40*60 cm-es ketrec ajánlott kettő patkánynak.. a patkánynak mindig legyen társasága.. megtaníthatod labdázni-> youtube. Egyébként az 51-es körzetben elvétve vannak ufók is ha nagyon kiégnél,de azt nem ajánlott, mert nem szelídek. A szekáns hatványsora: \sec(x) = 1 + \frac{1}{2}x^2 + \frac{5}{24}x^4 + \frac{61}{720}x^6 + \cdots, = 4\pi \, \sum_{k=0}^{\infty} \frac{(-1)^k(2k+1)} {(2k+1)^2 \pi^2 - 4 x^2 } \qquad \text{ha } |x| < \frac{\pi}{2} . ezzel a képlettel tudod kiszámítani,hogy milyen nemű patkány illik hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!