Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy változtathatnék ezen?

Hogy változtathatnék ezen?

Figyelt kérdés
Rendszeresen edzek, viszont most suli mellett elég nehéz. Már hajnalba elmegyek itthonról, és az esetek nagy részében délután 4-5re érek haza, hullafáradtan, egyedül a hétvégém szabad. Hogy tudnék így edzeni? Még felmerült az, hogy órák után elmegyek kondiba, de akkor még később érnék haza. Ti hogy oldjátok meg?
2011. szept. 7. 17:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Ugyan ez a gondom, de én megoldottam azzal hogy magamra erőszakolom hogy akármilyen fáradt vagyok, elmegyek (ma is fogok menni). Sajnos ezzel együtt kell élni, én már 6kor elindulok itthonról, és 4-nél előbb nem vagyok itthon, egyszerűen akaraterő kérdése, hisz a mentális fáradtság nem egyenlő a fizikaival (amúgy nagyon frissítő tud lenni a kondi suli után, csak elmenni a legnehezebb)
2011. szept. 7. 17:06
 2/2 dirtboy ***** válasza:

ilyen a kondizás,én úgy oldom meg mivel hogy nincs lehetőségem bejárni városba kondiba hogy itthon edzek,vettem meg csináltam hozzá felszerelést és ha ért hozzá az ember akkor nagyon jó fizikumot ellehet érni.

majd megszokod hogy suli után edz még csak most kezdődött a suli,majd hozzá áll a szervezeted és nem leszel hulla suli után.

2011. szept. 7. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!