Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Bekerülhetek egyből a női...

Bekerülhetek egyből a női NBII-be? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés
4 éve abbahagytam a kézilabdát. Még általános iskolába 5 évig versenyszerűen kézilabdáztam, de a tovább tanulás miatt abba hagytam. Most szeretnék újra játszani, van is a városunkba női csapat, de nem tudom, hogy egyből oda be vennének-e. Tovább tanulásnál hívtak, hogy menjek mert akár többre is vihettem volna, de én hülye voltam és ott hagytam. Szerintetek van esély arra, hogy bevesznek oda?

2013. dec. 30. 23:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Az esély mindig megvan de honnan tudjuk?

Kérd meg hogy beállhass egy próbajátékra.

2013. dec. 30. 23:44
 2/3 A kérdező kommentje:

Okés :)

Én azt hittem, hogy előbb egy sima csapatba kell játszanom, és majd ha ők egyszer választanak akkor mehetek oda. De akkor olyat is lehet, hogy én szeretnék ott játszani próba játékok és vagy felvesznek vagy nem. :) Köszi a segítséget ment a zöld kéz!! :)

2013. dec. 30. 23:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Helyesírás, helyesírás, helyesírás!!!
2014. jan. 17. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!