Hol van ilyen, ahova bekerülhetek?
Figyelt kérdés
U7-ben kezdtem a vidinél és ott voltam egészen 2 évvel ezelöttig,U13-ig,csak nem volt pénz és az utánpótlás egy részét bezárták.Azóta hobbyból elkezdtem focizgatni,haverokkal.Belejöttem,jelenleg lehet kijutunk országos diákolimpiára.És régen az volt a baj,hogy nem volt önbizalmam és féltem megmutatni mit tudok.Most pedig már késő.Van valami focisuli vagy alakuló csapat fejér megyében ahova bekerülhetnék?És ha lenne valami sima foci sluis ötlet annak is örülnék.Válaszotok előre is köszönöm.2009. okt. 16. 23:49
1/2 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a pfla-t,remélem jó leszek,szurkoljatok! :)De jöhetnek ötletek.
2009. okt. 17. 00:27
2/2 anonim válasza:
probajatekra hivott a puskas akademia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!