8:1. Miért nem vetődött, ne adj'Isten, miért nem mozdult a kapus a hálóba "megérkező" labdákra? Nem láttam a mérkőzést, de a gólokat megnézve felmerül a "gyanú", hogy a kapus miért csak nézi minden alkalommal?!
A kapus dolga valóban nagyon nehéz. Ha 5 méterről jön az erős fejes, akkor kb féltized másodperc alatt kell felismerned a helyzetet, eldöntened, mi a megoldás rá, és elkezdeni végrehajtani azt. Mindezt egyszerre. Ember nincs, aki ezt így megcsinálja, ki van szolgáltatva szegény. Bár olvastam máshol is, hogy volt, amit védhetett volna. De én nem bántom pont őt, nem rajta múlik, hogy a csatár töküresen oda tud kerülni a kapu elé 5 méterre... plusz a kapusszakma iszonyatosan stresszes. Ha kapsz 2-3 gólt, utána sokkal nehezebb.
S azért érdemes Bogdánt játszatni, mert még fiatal, simán benne van még 15 év, és valamikor meg kell ezt is tanulnia. Ha nem játszik, hogy szerezzen tapasztalatot? És (szerencsére, vagy sajnos, mert egyszerre csak 1 kapus játszhat) ott van még Megyeri és Gulácsi, akiket szintén sokra tartok, fiatalok jó csapatokban, nemzetközi lehetőségekkel. Király jó volt (bár a Crystal Palace óta leszállóágban van), most megint jobban megy neki Münchenben, de mégiscsak 37 éves, lejárt már az ő ideje.
"Bogdán szar? Most ilyen fiatal is messze jobb kapus mint Király valaha volt"
Igen tényleg a király a szar igaz ő csak 3 gólt kapott a vb-n nem 9-et mint Bogdán tényleg Bogdán a legnagyobb sztár köztük utolsó komentelő igazad van!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!