Hogy lehet ilyen szinten gyenge a magyar válogatott?
Figyelt kérdés
Értem én, hogy a hollandoknak erős csapatuk van.. de könyörgöm 8-1 ??? Lealáztak minket a pályáról. De még így is kell ugye a több milliárdos stadion is.. Szerintetek ki lenne a legmegfelelőbb szöv.kapitány ?2013. okt. 13. 08:35
1/5 anonim válasza:
Itt nem csak a szövetségi kapitány a probléma, hanem a nyolcadosztályú játékosok holmi jöttment magyar NB1 szerűségből, akik mint tudjuk csak bundázni tudnak.
2/5 anonim válasza:
én se értem hogy lehetnek ilyen szarok itt egy oldal amit érdemes megnézni ehhez a témához kapcsolódó.
3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem csak a szöv. kapitány hibája, azt csak mellékesen kérdeztem, hogy ki lenne a legmegfelelőbb.
Én is nagyon hígnak érzem a jelenlegi keretet. Védelmünk az valami egészen katasztrofális volt.
2013. okt. 13. 13:03
4/5 anonim válasza:
Valami olasz vagy Paolo Sousa kellene, aki megtanítja az egész csapatot védekezni. !
----
Amúgy az egész alapjait is rendbe kellene rakni. Én pl. csak egy alacsony fix havi bért (max. 200.000 Ft nettó) adnék a játékosoknak. Plusz prémium csak jó játék esetén járna.
A futballakadémia rendszer az jó.
5/5 A kérdező kommentje:
Fizetés terén egyetértek! Jó játékért kéne kapni a prémium fizetést. Ez is ösztönözhetné a játékosokat a jó játékra.
2013. okt. 14. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!