Hollandia-Magyarország 3-6, szép álom?
Éjszaka ezt álmodtam, és eszembe jutott a tavalyi mérkőzés, ahol rúgtunk kint 3 gólt, és kaptunk 5-öt. Itt Hollandia a papírforma alapján simán megfog verni minket, max egy döntetlen. A győzelemhez csoda kell, de én hiszek a csodákban.
Egy biztos: Ha a védelmünk olyan rossz lesz, mint szokott, akkor semmi esély sincs.
Max annyi, hogy Észtország pontot rabol Romániától, de itt még Törökország is befuthat.
Nem vagyok fasza gyerek, csak büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok, és nagyon szeretném ha meglenne az a 2. hely, amire sok esély nincs. :D
Bár sokat kritizáltam én is a válogatottat, mert VAN MIÉRT, de a saját hazám válogatottja ellen, NEM FOGOK fordulni! :)
Ha pedig kijutnánk, akkor is lehetne esélyünk, ez a sorsolástól is függ. Persze Brazil, Spanyol ellen nem sok, de Svéd,Ukrán, Svájc ellen pl. nagyon is sok! :)
És, hogy erről álmodtam, arról nem tehetek, csak jó lenne, ha végre mi is kijutnánk, most lett volna esélyünk rá, csak a Románok ellen (itthoni meccs) a végét elcsesztük....:(
0-1? Jó lenne. :D
Én is egy olyan 0-1-ben hiszek amikor a végén rúgjuk a gólt és a hollandoknak már nincs idejük reagálni.Mennyivel jobb lenne ha itthon fogadhatnánk őket.
Szeretem a válogatottunkat és egy napnál tovább nem tudok rájuk haragudni,de egy kiadós agymosás kéne a fiúknak,hogy ne rezeljenek be a nagy nevű csapatok elleni meccseken mert játéktudásban nem vagyunk olyan sokkal lemaradva csak nem bírjuk elviselni a nyomást és mélyen tudásunk alatt játszunk a fontos meccseken.
Kedves utolsó!
Ilyet mondani akkora közhely,hogy kár is ilyen véleményt kinyílvánítani.Magától nem is fog megjavulni,tenni kell érte és akkor előbb-utóbb talán majd jobb lesz.
Én meg azt álmodtam, hogy 1-1 lett Bukarestben, mi vezettünk, 1-0-nál lőttünk egy kapufát is, mégis kiegyenlített az ellenfél.
Mint ahogy nem verőfényes napsütésben volt végül a meccs, nem lett iksz sem.
Álmodni, álmodozni lehet, talán még leszünk olyan jók, hogy erre egyáltalán valamilyen esély legyen, bár ahhoz a hollandoknak is le kell romlania, mert nincs ma a világon egy olyan csapat, amelyik három góllal legyőzné odahaza Hollandiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!