Hollandia-Magyarország 3-6, szép álom?
Figyelt kérdés
Éjszaka ezt álmodtam, és eszembe jutott a tavalyi mérkőzés, ahol rúgtunk kint 3 gólt, és kaptunk 5-öt. Itt Hollandia a papírforma alapján simán megfog verni minket, max egy döntetlen. A győzelemhez csoda kell, de én hiszek a csodákban.
Egy biztos: Ha a védelmünk olyan rossz lesz, mint szokott, akkor semmi esély sincs.
Max annyi, hogy Észtország pontot rabol Romániától, de itt még Törökország is befuthat.
2013. szept. 13. 15:06
12/13 A kérdező kommentje:
XD
Ma egy 0-5-ös félidőt álmodtam, nem tudom de én nagyon várom azt a mérkőzést. Istenem, de jó lenne.....:D
2013. szept. 16. 16:36
13/13 anonim válasza:
majdnem ogazad lett
... csakazt a nyolc apro golt nem kellet volna kapnunk.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!