Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Egyszer azt álmodtam,hogy én lettem Magyarország kormányzója. És fellendítettem a gazdaságot és az életszínvonalat. De én egy fasiszta náci kormányt alkottam. (Horthy Miklós fajta szerepben lehettem,és olyan politikát is folytattam mint ő,talán még egy kis Hitler is volt bennem.). Mivel nagyon jó gazdaságom volt egy hadjáratot indítottam Szlovákia ,Románia és Szerbia ellen. Segítségemre jöttek az osztrákok, és a lengyelek, na meg a horvátok is. Egy hadjárat Trianon visszafoglalására. A Felvidéken Erdélyben és a Délvidéken folytatott harcok elején nyerésre álltak.

Sőt Erdélyben a Délvidéken és még a Felvidéken is mellék álltak a magyar emberek. De aztán valami történt,megerősödött az ellenség, és kezdtek bennük visszaszorítani,mind a 3 frontról. És amikor már annyira visszaszorítottak minket, hogy az utolsó védelmi pozíciónk a Budai-vár volt. Ott próbáltuk tartani magunkat. A helyzet reménytelen volt. A katonáink a váron belül és kívül is harcoltok. De aztán én, és a tisztikar és néhány katona úgy döntöttünk hogy lóra ülünk és kivágtatunk, és hősiesen fogunk meghalni. A többi katona akiknek nem jutott ló azok karddal vagy puskára tett szuronnyal rohantak ki, velünk együtt. Mi nálunk is kard volt. És amikor beléjük rohantunk akkor, amikor kelt fel a Nap keleten tisztán lehetett látni lovas katonák bukkantak fel. Talán 1.000.000-an lehettek. És azok a lovas katonák, a hunok voltak, Árpád apánk vezetésével. És ők is segítettek nekünk a csatában, ők is a tömegbe rohantak, és megnyertük a csatát, sőt az egész háborút. És újra egyesült ,egész Magyarország. És amikor lement a nap, ők nyugat felé vándoroltak ,büszkén tudván, hogy népüknek, van még jövője.

2013. ápr. 28. 09:27
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Tévedtél 7 sort. Álmokat az ezóban fejtegetnek több-kevesebb sikerrel. Ha itt várod ezt, akkor buta vagy édes fiam, mint a főőőd!
2013. ápr. 28. 09:41
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
Hogy szűk egymilla lovaskatonával nem fogsz száguldozni az hótziher, erről le is mondhatsz. Amúgy ez történik, ha egy Jobbik nagygyűlésen alszik be valaki.
2013. ápr. 28. 09:51
 3/4 anonim válasza:
78%
Ez semmit sem jelent. A hunok idejében nem voltak még politikai irányzatok, a fasizmus meg egyenesen 1920 körül jött létre. Árpád meg 895 körül volt. Ráadásul a Budai vár sem volt még akkor. De nem lehet, hogy ezt te csak simán kitaláltad?
2013. ápr. 28. 09:52
 4/4 Shai-Hulud ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__4283394_..

Egy kérdést nem illik kétszer feltenni, még akkor sem, ha rossz kategóriába tetted.

(Tudom, válaszolni sem illik kétszer... :-))

2013. ápr. 28. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!