A Magyar válogatott nyert, a Románok kikaptak, van még remény kijutni a VB-re?
Az a fránya itthoni utolsó percben elbukott mérkőzés a Románok ellen (2-2). Ha az győzelem lett volna, de "ha" nincs a futballban.
A gond az, hogy játsszunk Hollandiával, míg Románia két papírforma meccset játszik. Andorra ellen, mindkét csapat hozza a kötelezőt, tehát 1 pontos előnyünk van. Román-Észt, Holland-Magyar.....Nehéz lesz. Csak akkor lehet, ha pontot veszít Románia, míg meg nem kapunk ki, na de erre nem sok esély van..
Vélemények?
Azért ha azt nézzük, hogy azt az Észtországot, amely pontot mentett Hollandia ellen, ilyen simán megvertük.....persze ha logikusan akarok gondolkodni, nem sok esélyünk van elhozni Amszterdamból a három pontot.....ha itthon játszanánk azt a meccset, meg merném kockáztatni, hogy nyernénk....nem annyira atombiztos ez a holland válogatott.....Andorrának is "csak" hármat lőttek....
Ettől függetlenül én ugyanúgy bízom a csapatban, ugyanúgy mint a románok elleni meccs után bíztam, mert most bebizonyítottuk, hogyha akarunk, tudunk nagyon jól játszani. Hajrá Magyarország! <3
Én bízok az észtekben, szerintem bennük van a meglepetés.
Illetve talán a hollandok se a legerősebb keretükkel állnak majd ki, bár a győzelem mindenféleképp bravúr lenne ott.
Csak az a baj, ha még mindez össze is jönne, kellene egy szerencsés sorsolás a pótselejtezőn is, ott se gyenge csapatok lesznek :/
Valóban abban bízhatunk, hogy a hollandok nem pörögnek majd túlságosan, és le is néznek minket, míg a románok képesek hihetetlen gyenge teljesítményekre odahaza is: Litvánia is győzött Bukarestben az elmúlt években, az észtek miután kis híján megverték a hollandokat, tán tudnak pontot csenni Bukarestben is.
Kicsi az esély, de legalább még létezik.
Ha hazai pályán tudtunk volna védekezni a 90. perc után is, akkor most beleférne a hollandok elleni vereség is.
Kár érte, de ezt itthon szúrták el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!