Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A Magyar válogatott nyert, a...

A Magyar válogatott nyert, a Románok kikaptak, van még remény kijutni a VB-re?

Figyelt kérdés

Az a fránya itthoni utolsó percben elbukott mérkőzés a Románok ellen (2-2). Ha az győzelem lett volna, de "ha" nincs a futballban.

A gond az, hogy játsszunk Hollandiával, míg Románia két papírforma meccset játszik. Andorra ellen, mindkét csapat hozza a kötelezőt, tehát 1 pontos előnyünk van. Román-Észt, Holland-Magyar.....Nehéz lesz. Csak akkor lehet, ha pontot veszít Románia, míg meg nem kapunk ki, na de erre nem sok esély van..

Vélemények?

2013. szept. 10. 22:29
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
A remény hal meg utoljára. Csak egyszer megadathatna, hogy ne számolgatni és reménykedni kelljen.
2013. szept. 10. 22:32
 2/30 anonim válasza:

Azért ha azt nézzük, hogy azt az Észtországot, amely pontot mentett Hollandia ellen, ilyen simán megvertük.....persze ha logikusan akarok gondolkodni, nem sok esélyünk van elhozni Amszterdamból a három pontot.....ha itthon játszanánk azt a meccset, meg merném kockáztatni, hogy nyernénk....nem annyira atombiztos ez a holland válogatott.....Andorrának is "csak" hármat lőttek....

Ettől függetlenül én ugyanúgy bízom a csapatban, ugyanúgy mint a románok elleni meccs után bíztam, mert most bebizonyítottuk, hogyha akarunk, tudunk nagyon jól játszani. Hajrá Magyarország! <3

2013. szept. 10. 22:50
 3/30 anonim ***** válasza:
Még mindig a románok a legesélyesebbek.
2013. szept. 10. 23:01
 4/30 A kérdező kommentje:
Az itthoni 2-2 volt talán a kulcs. Az a fránya Holland meccs ne lenne, és én is azt mondom, még ha itthon játszanánk.......de így......kár, de a remény hal meg utoljára.
2013. szept. 10. 23:21
 5/30 anonim ***** válasza:

Én bízok az észtekben, szerintem bennük van a meglepetés.

Illetve talán a hollandok se a legerősebb keretükkel állnak majd ki, bár a győzelem mindenféleképp bravúr lenne ott.

Csak az a baj, ha még mindez össze is jönne, kellene egy szerencsés sorsolás a pótselejtezőn is, ott se gyenge csapatok lesznek :/

2013. szept. 11. 04:15
 6/30 anonim ***** válasza:
ha megverjük a hollandokat akkor megvan.annyira nem lehetetlen...
2013. szept. 11. 08:32
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy esélyünk van: a Hollandok már csoportelsők, nekik tét nélküli lesz az a meccs. Ha esetleg tartalékokkal álnak fel, kísérletezgetnek, vagy nem tudnak úgy felpörögni, akkor elérhetünk valamit.
2013. szept. 11. 09:17
 8/30 Antimod ***** válasza:

Valóban abban bízhatunk, hogy a hollandok nem pörögnek majd túlságosan, és le is néznek minket, míg a románok képesek hihetetlen gyenge teljesítményekre odahaza is: Litvánia is győzött Bukarestben az elmúlt években, az észtek miután kis híján megverték a hollandokat, tán tudnak pontot csenni Bukarestben is.

Kicsi az esély, de legalább még létezik.

2013. szept. 11. 10:04
 9/30 anonim ***** válasza:

Ha hazai pályán tudtunk volna védekezni a 90. perc után is, akkor most beleférne a hollandok elleni vereség is.

Kár érte, de ezt itthon szúrták el...

2013. szept. 11. 10:06
 10/30 anonim ***** válasza:
én komolyan mondom hogy meglepődtem a magyar észt meccsen úgy voltam vele hogy kikapunk(amilyen siralmasan játszottak a románok ellen)de nem így lett :D legalább láttam VÉGRE egy jó meccset de szerintem Hollandiát nem verjük meg :( jó lenne meg legyen úgy hogy megverjük de most ezzel a csapattal nem tudnánk megverni mindenkit(pl:spanyolokat)na mind1 HAJRÁ Magyarok!!!!!
2013. szept. 11. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!