A Magyar válogatott nyert, a Románok kikaptak, van még remény kijutni a VB-re?
Az a fránya itthoni utolsó percben elbukott mérkőzés a Románok ellen (2-2). Ha az győzelem lett volna, de "ha" nincs a futballban.
A gond az, hogy játsszunk Hollandiával, míg Románia két papírforma meccset játszik. Andorra ellen, mindkét csapat hozza a kötelezőt, tehát 1 pontos előnyünk van. Román-Észt, Holland-Magyar.....Nehéz lesz. Csak akkor lehet, ha pontot veszít Románia, míg meg nem kapunk ki, na de erre nem sok esély van..
Vélemények?
Én is pont ezzel bosszankodtam, hogy ha kibírtok volna a hazai meccsen, akkor megvertük volna Romániát és most nincs miről beszélni, de hát ez van, ha nincs a fociban.
Hitegetni meg felesleges magunkat szerintem, itt CSODA kell! Hollandiát 99%, hogy nem verjük meg, bármennyire is szeretném, szeretnénk!!! Még a pontszerzés is nagy szó lenne.
A másik. Észtország ide, Észtország oda, kb 10-20% esély van arra, hogy a Románoktól elvigyenek 1 pontot, a győzelemre meg kb 2% esélyt adok.
Sajnálom, de ezt a Románok elleni meccseken baltáztuk el. A kötelezőket hoztuk, vertük a Törököket, idegenben pontot szereztünk, a Románok ellen is, tehát a "nagy" csapatok ellen most azért eredményesek voltunk, de nem elég eredményesek sajnos. Hollandiát vegyük ki innen, ott azzal kellett az elején számolni, hogy nagyjából megver mindenkit.
A remény hal meg utoljára azért, bár ha Hollandiában pontot szereznénk, és ennek ellenére nem jutnánk ki, akkor igazságtalan lenne, de ez van. HAJRÁ!
Abban azért ne bízzunk, hogy a hollandok félvállról veszik a meccset, hiszen 13 éve senki nem verte meg őket otthon, nem hiszem hogy meg szeretnék szakítani ezt a szép sorozatot.
Szóval én még mindig több esélyt látok arra, hogy az észtek elverik a románokat, de mivel a románok lesznek otthon, ezért ennek az esélye is minimális.
Persze a foci az a sportág, ahol a leggyakoribb az, hogy mégsem érvényesül a papírforma.
"A remény hal meg utoljára azért, bár ha Hollandiában pontot szereznénk, és ennek ellenére nem jutnánk ki, akkor igazságtalan lenne, de ez van."
Nem lenne igazságtalan, a románok jobbak voltak, attól függetlenül hogy mit játszunk Hollandiával, ők megérdemlik a második helyet. Ha objektíven nézzük a dolgot, az lenne igazságtalan, ha az észtek kiharcolnák nekünk a továbbjutást, persze mivel szubjektívan nézzük, ezért bízok benne, hogy így lesz.
"Nem lenne igazságtalan, a románok jobbak voltak,"
Ezzel nem értek egyet. Itthon mi érdemeltük volna meg a győzelmet, a mostani meccsen meg ők. És piszok mázlijuk van, mert ha nem szerencsétlenkedünk össze egy gólt az elején, akkor nem kapunk ki, legalábbis ennyivel biztos nem!
De "ha" nincs a fociban, ezt tudom!
Én csak azt mondtam, hogy ugye úgy kellett számolni, h Hollandia ver mindenkit. Marad a Török, Román. Ebből csak 1 vereségünk van, és végre a "nagyobbaktól" is tudtunk pontokat szerezni, nem csak a "kicsiktől".
Itt a Budapesti meccs volt a sorsdöntő, azt a meccset meg kellett volna nyerni, és akkor Romániának esélye sem lenne kijutni!
"lőni kell megint hármat nekik,csak nem szabad öt gólt kapni max kettőt..;)
"
XD XD Ez jó volt.
Huuuu, azon a meccsen szét idegeltem magam. Rúgunk hármat, kapunk ötöt...:(
Azért azt se felejtsük el, hogy az az ominózus itthoni román egyenlítő gól szabálytalan volt, még ők is beismerték. Nem mintha érnénk vele bármit, csak így még fájóbb (:
A srácok panaszkodtak, hogy féltek a szurkolóktól, aztán másnap egy picit jobban odatették magukat az észtek ellen, akik ugyan megnyirbálva jöttek, de mostanában nem annyira rosszak. Ha a holland meccs előtt is kicsit "rájuk néz" a nép, talán megint produkálnak valamit... ugyan az 1 ponttal semmire nem megyünk most, de a koefficiensben talán jól jön. A jó játékra meg lehetne valamit építeni.
Aztán majd jön Andorra, és megveri a románokat (((:
A román válogatott valóban többet tett a második helyért. Győztek Törökországban, utolsó lehelletükig küzdöttek Budapesten (nem úgy mint a mieink odaát), tény, szerencséjük is volt, legutolsó meccsüket pedig elbaltázták.
Olyan csapat, amelyik nem tesz meg mindent minden mérkőzésen a győzelemért, nem érdemli meg a második helyet.
Szomorú kimondani, még fájóbb volt látni tegnap a helyszínen a második félidei játékot, lélektelen volt, belenyugodtak a 3-0-ás vezetésbe, és az egész játékrészben talán három-négy épkézláb támadást vezettek. Az észtek rendkívül pechesek voltak, hogy az a két nudli lövés is bement a végére a kapujukba, nem is beszélve az öngólról.
Véleményem szerint a magyar válogatottban is van annyi, mint a mai románban és törökben, ezt jó látni, azzal pedig kellemetlen szembesülni, hogy hozzáállásbeli és egyéb lelki tényezők miatt ezt a formát nem képesek állandóan hozni.
Wash :
Úgy látszik a focistáinkat leginkább a félelem tudja motiválni :-)
"Úgy látszik a focistáinkat leginkább a félelem tudja motiválni :-)
"
CHUCK NORRIS-T VEZETŐEDZŐNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!