Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A Magyar válogatott nyert, a...

A Magyar válogatott nyert, a Románok kikaptak, van még remény kijutni a VB-re?

Figyelt kérdés

Az a fránya itthoni utolsó percben elbukott mérkőzés a Románok ellen (2-2). Ha az győzelem lett volna, de "ha" nincs a futballban.

A gond az, hogy játsszunk Hollandiával, míg Románia két papírforma meccset játszik. Andorra ellen, mindkét csapat hozza a kötelezőt, tehát 1 pontos előnyünk van. Román-Észt, Holland-Magyar.....Nehéz lesz. Csak akkor lehet, ha pontot veszít Románia, míg meg nem kapunk ki, na de erre nem sok esély van..

Vélemények?

2013. szept. 10. 22:29
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Én is pont ezzel bosszankodtam, hogy ha kibírtok volna a hazai meccsen, akkor megvertük volna Romániát és most nincs miről beszélni, de hát ez van, ha nincs a fociban.

Hitegetni meg felesleges magunkat szerintem, itt CSODA kell! Hollandiát 99%, hogy nem verjük meg, bármennyire is szeretném, szeretnénk!!! Még a pontszerzés is nagy szó lenne.

A másik. Észtország ide, Észtország oda, kb 10-20% esély van arra, hogy a Románoktól elvigyenek 1 pontot, a győzelemre meg kb 2% esélyt adok.

Sajnálom, de ezt a Románok elleni meccseken baltáztuk el. A kötelezőket hoztuk, vertük a Törököket, idegenben pontot szereztünk, a Románok ellen is, tehát a "nagy" csapatok ellen most azért eredményesek voltunk, de nem elég eredményesek sajnos. Hollandiát vegyük ki innen, ott azzal kellett az elején számolni, hogy nagyjából megver mindenkit.

A remény hal meg utoljára azért, bár ha Hollandiában pontot szereznénk, és ennek ellenére nem jutnánk ki, akkor igazságtalan lenne, de ez van. HAJRÁ!

2013. szept. 11. 11:49
 12/30 anonim ***** válasza:

Abban azért ne bízzunk, hogy a hollandok félvállról veszik a meccset, hiszen 13 éve senki nem verte meg őket otthon, nem hiszem hogy meg szeretnék szakítani ezt a szép sorozatot.

Szóval én még mindig több esélyt látok arra, hogy az észtek elverik a románokat, de mivel a románok lesznek otthon, ezért ennek az esélye is minimális.

Persze a foci az a sportág, ahol a leggyakoribb az, hogy mégsem érvényesül a papírforma.

2013. szept. 11. 12:18
 13/30 anonim ***** válasza:

"A remény hal meg utoljára azért, bár ha Hollandiában pontot szereznénk, és ennek ellenére nem jutnánk ki, akkor igazságtalan lenne, de ez van."

Nem lenne igazságtalan, a románok jobbak voltak, attól függetlenül hogy mit játszunk Hollandiával, ők megérdemlik a második helyet. Ha objektíven nézzük a dolgot, az lenne igazságtalan, ha az észtek kiharcolnák nekünk a továbbjutást, persze mivel szubjektívan nézzük, ezért bízok benne, hogy így lesz.

2013. szept. 11. 12:21
 14/30 A kérdező kommentje:

"Nem lenne igazságtalan, a románok jobbak voltak,"

Ezzel nem értek egyet. Itthon mi érdemeltük volna meg a győzelmet, a mostani meccsen meg ők. És piszok mázlijuk van, mert ha nem szerencsétlenkedünk össze egy gólt az elején, akkor nem kapunk ki, legalábbis ennyivel biztos nem!

De "ha" nincs a fociban, ezt tudom!

Én csak azt mondtam, hogy ugye úgy kellett számolni, h Hollandia ver mindenkit. Marad a Török, Román. Ebből csak 1 vereségünk van, és végre a "nagyobbaktól" is tudtunk pontokat szerezni, nem csak a "kicsiktől".

Itt a Budapesti meccs volt a sorsdöntő, azt a meccset meg kellett volna nyerni, és akkor Romániának esélye sem lenne kijutni!

2013. szept. 11. 12:33
 15/30 anonim ***** válasza:
lőni kell megint hármat nekik,csak nem szabad öt gólt kapni max kettőt..;)
2013. szept. 11. 12:34
 16/30 A kérdező kommentje:

"lőni kell megint hármat nekik,csak nem szabad öt gólt kapni max kettőt..;)

"

XD XD Ez jó volt.

Huuuu, azon a meccsen szét idegeltem magam. Rúgunk hármat, kapunk ötöt...:(

2013. szept. 11. 12:35
 17/30 anonim ***** válasza:

Azért azt se felejtsük el, hogy az az ominózus itthoni román egyenlítő gól szabálytalan volt, még ők is beismerték. Nem mintha érnénk vele bármit, csak így még fájóbb (:

A srácok panaszkodtak, hogy féltek a szurkolóktól, aztán másnap egy picit jobban odatették magukat az észtek ellen, akik ugyan megnyirbálva jöttek, de mostanában nem annyira rosszak. Ha a holland meccs előtt is kicsit "rájuk néz" a nép, talán megint produkálnak valamit... ugyan az 1 ponttal semmire nem megyünk most, de a koefficiensben talán jól jön. A jó játékra meg lehetne valamit építeni.

Aztán majd jön Andorra, és megveri a románokat (((:

2013. szept. 11. 13:36
 18/30 Antimod ***** válasza:

A román válogatott valóban többet tett a második helyért. Győztek Törökországban, utolsó lehelletükig küzdöttek Budapesten (nem úgy mint a mieink odaát), tény, szerencséjük is volt, legutolsó meccsüket pedig elbaltázták.

Olyan csapat, amelyik nem tesz meg mindent minden mérkőzésen a győzelemért, nem érdemli meg a második helyet.

Szomorú kimondani, még fájóbb volt látni tegnap a helyszínen a második félidei játékot, lélektelen volt, belenyugodtak a 3-0-ás vezetésbe, és az egész játékrészben talán három-négy épkézláb támadást vezettek. Az észtek rendkívül pechesek voltak, hogy az a két nudli lövés is bement a végére a kapujukba, nem is beszélve az öngólról.

Véleményem szerint a magyar válogatottban is van annyi, mint a mai románban és törökben, ezt jó látni, azzal pedig kellemetlen szembesülni, hogy hozzáállásbeli és egyéb lelki tényezők miatt ezt a formát nem képesek állandóan hozni.

2013. szept. 11. 13:53
 19/30 anonim ***** válasza:

Wash :

Úgy látszik a focistáinkat leginkább a félelem tudja motiválni :-)

2013. szept. 11. 15:10
 20/30 A kérdező kommentje:

"Úgy látszik a focistáinkat leginkább a félelem tudja motiválni :-)

"

CHUCK NORRIS-T VEZETŐEDZŐNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD

2013. szept. 11. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!