A Magyar válogatott nyert, a Románok kikaptak, van még remény kijutni a VB-re?
Az a fránya itthoni utolsó percben elbukott mérkőzés a Románok ellen (2-2). Ha az győzelem lett volna, de "ha" nincs a futballban.
A gond az, hogy játsszunk Hollandiával, míg Románia két papírforma meccset játszik. Andorra ellen, mindkét csapat hozza a kötelezőt, tehát 1 pontos előnyünk van. Román-Észt, Holland-Magyar.....Nehéz lesz. Csak akkor lehet, ha pontot veszít Románia, míg meg nem kapunk ki, na de erre nem sok esély van..
Vélemények?
"Úgy látszik a focistáinkat leginkább a félelem tudja motiválni :-)"
Ki tudja? Matthäus motiválásban viszonylag jó volt, bár néhány barátságos meccsen az ő keze alatt is leeresztett csapat lépett pályára. De legalább a ki-ki meccseken odatették magukat mindig, egy-két kivételtől eltekintve nem tudok olyan mérkőzést felidézni, amelyen ilyen besz.rva léptek volna pályára, és amelyet már lélekben a kezdő sípszó előtt feladtak volna.
Kering egy legenda arról, hogy valamelyik meccs szünetében lerúgott egy tv-t az öltözőben, mintegy motiválásként.
A németet Urat én is nagyon szerettem, de kicsinálta a magyar sajtó, pedig ő egy nagyon jó kapitány volt, néha visszasírom. :(
Ha kijutnánk, akkor Egervárit Istenítené mindenki, hiszen eredményt érne el (nem is akármilyet). Viszont ha elmenne, akkor én:
Mészöly Kálmán, Nyilasi Tibort látnám nagyon szívesen a padon, vagy tán még Csank Jánost, elvégre Ő volt az utolsó edző, akivel elértük a pótselejtezős helyet, persze az megint más kérdés, h mi lett utána, de legalább meg volt.
Amúgy még Puhlnak is örülnék, de hát Ő híres bíró volt.
"Mi csak abban bízhatunk, hogy az észtek valami csoda folytán nyernek Bukarestben"
Piturca szerint úgyis megkentük az észteket, de azt még nem tudja, hogy kötésben áll a megbízás. 8)
Na,, megmondom, mi lesz. Minden a papírforma szerint alakul, mi annak rendje és módja szerint kikapunk Hollandiában, majd legyőzzük Andorrát, a törökök verik az észteket, majd ők is kikapnak a hollandoktól, a románok meg megverik Andorrát...
és
az itthoni Andorra elleni meccsen senki nem lesz kint, mindenki a román-észtet nézi, ahol az észtek 2:1-es állásnál a 90+3. percben találnak egy gólt, egész Magyarország visítozni kezd, a stadionban meg azt se tudják mivan.
És akkor így úgy jutunk el pótselejtezőig, hogy tulajdonképpen semmi különöset nem csináltunk azon kívül, hogy megvertünk egy szenvedő Törökországot, és épphogy nem kaptunk ki tőlük a másik meccsen. Vicces lenne (: S aztán majd mi nevetünk a végén, nem a románok.
De amúgy szerintem az lesz, hogy a törökök surranópályán befutnak a második helyre egy Hollandia elleni kínkeserves győzelemmel.
Ha a magyar focisták valami miatt úgy döntenének, hogy ők inkább mégse akarnak már kijutni, már nem tehetnek semmit :D Hollandiában kikapni nem nehéz, de Andorra nem-legyőzése már túl feltűnő. Minden a többi meccsen múlik most már. De ilyenre nem is gondolok természetesen :D
"legalább láttam VÉGRE egy jó meccset"
Hát... Ha a magya-észtre gondolsz, akkor nem tudom mit néztél. Jó meccsnek nem mondanám. Az eredménye volt jó. 1-2 szép megmozdulás volt (pl Böde gólja, Koman visszapassza Hajnal gólja előtt).
Egyébként a 2. hely nem automatikus kijutás, csak őótselejtező. Ahol pl a Portugálokkal kerülhetünk össze. Igaz, hogy kikaptak este a braziloktól, de láttátok játszani őket? Meg amikor egy csoportban voltunk? Nem volt esélyünk...
27-nek
én a 10-es kommentelő vagyok és ritkán látok a MAGYAR válogatott részéről 5-1-es győzelmet,úgyhogy szerintem ez jó meccs volt(nem a real madrid vs barcelona meccsel kell összehasonlítani)miért neked mi számít jó meccsnek????az nem jó hogy NYERTÜNK???nekem a magyar fociban már ez is nagy dolog
"miért neked mi számít jó meccsnek????"
Jó meccsnek az számít, ahol JÓL JÁTSZANAK. Nem az egyik, hanem mindkét csapat.
"nem jó hogy NYERTÜNK???"
De, nagyon örülök, hogy nyertünk, nem erről van szó. Az eredmény jó volt a mi szempontunkból. Ezzel a játékkal viszont még a további selejtezőket magasról letojó hollandok ellen se lesz esélyünk sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!