Befolyásol ez valamit is? Hogyan dekázzak?
Figyelt kérdés
Idén bekerültem focicsapatba, most felmérések alatt az egyik feladat... dekázzak amennyit tudok. Szégyen szemre alig tudtam 5-6-ot míg másoknak megy 80-100 is egy huzamba!
Befolyásol ez valamit, hogy nem tudok jól dekázni? Labdaérzékem nem olyan rossz, egész pontosan passzolok, DE nem tudok dekázni. Hogy javíthatom, ha kellene egyáltalán?
2013. szept. 12. 16:42
1/3 anonim válasza:
Semmi köze a dekázásnak ahhoz amit egy mérkőzésen a pályán művelsz. Nem is értem miért van deka felmérés egy edzésen, mert egyáltalán nem alapja egy nagypályás labdarúgásnak. Én 50-60 tudok, nem olyan sok, de nem aggódom, mert ezen kívül mindent megtudok csinálni tökéletesen. Szóval ne aggódj ez nem befolyásol semmit.:)
2/3 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató! Köszönöm! :)
De a technikát megtudhatom, hogy hogy is kellene jól dekázni?
2013. szept. 13. 23:19
3/3 anonim válasza:
Nem csak egy technikával lehet dekázni. Én úgy szoktam, hogy piciket pöckölök a labdán amikor járatom és bokából csinálom a mozdulatokat. De ezt így nehéz elmagyarázni. Ha tényleg szeretnél jól dekázni akkor próbálkozz sokat és megtalálod, hogy neked mi a kedvező technika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!