Real madrid vagyarsenal a jobb?
:D
Hát én mint Arsenal drukker természetesen azt mondom hogy az Arsenal.
De ha független lennék akk is az Arsenal mellett tenném le voksom.
Arsenal: Nem kényes sztárjátékosok, nevelt fiatal tehetséges labdarúgók, tökéletes összjáték
Real: Összvissz mindenhol sztárjátékos szupergázsival, semmi összjáték, minden nyáron új játékos, össze se tudnak szokni
Szerinted?persze hogy Arsenal
real szurkoló vagyok és sztem a real mostmár jobb
a tavalyi év volt a real történelmének a legrosszabb éve, és az elmúlt x (mondjuk olyan 5-6 év) a legrosszabb időszaka
kellett a váltás, perezre szükség volt, megértem azokat akik méltatják ezt a rendszert, de a real mindig is ez volt, a legjobb játékosok ott voltak többnyire a labdarúgás történelme folyamán
az év elején, vagy előző szezonban azt mondtam volna, hogy az arsenal jobb, de mostmár a real kezd összeszokni, és nem nagyon igazolnak (legalábbis remélem) ma olvastam, hogy a racingból egy 18 éves gyereket megvettek, canales-t, aki eléggé ígéretes, de majd csak 1 vagy 2 év múlva jön, addig kölcsönben marad a racingban
és igazuk van azoknak is akik azt mondják, hogy az arsenal nevel a real meg csak vesz,de ezért nem lehet ezt így kimondani
a realban mostmár sok nevelés van, granero casillas guti raul arbeloa és az arsenal sem csak saját neveléssel dolgozik, hanem veszik őket de nem az arsenal ifiakadémiáján nevelkednek
Mivel Arsenal fan vagyok természetesen Arsenal.
Amugy is Arsenal Real Madrid -Arsenal 0:1 BL 2006
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!