Nagyon pontatlan a lövésem. Mit csinálhatok?
Figyelt kérdés
Ebben az évben kezdek el sport szinten játszani, eddig is játszottam csak hobbiszinten. Állóképességem van. Erő szintén van a lábamban. Viszont nagyon pontatlanul lövök és passzolok. (Pedig megtanultam a technikák nagy részét!)
Tudtok valami kis segítséget adni mivel javíthatom a pontosságomat itthon?
2013. szept. 9. 18:02
1/3 anonim válasza:
Gyakorolni kell. Puskás is úgy tanult meg hogy addig lőtt egy célpontra, míg azt 20 ból 20 szor eltaláta, nem az anyatejjel szívta ő se.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem én ezt, de egy falatnyi udvaron csak úgy nem lövöldözgethetek. Pályára meg csak edzáékor lehet kimenni, pedig olyan szívesen lennék kint délutánonként és gyakorolnék.
Szóval itthon, hogy gyakorolhatok?
2013. szept. 12. 16:44
3/3 anonim válasza:
Először pl. dobáld a labdát, legyen labdaérzéked, majd próbáld meg esetleg suliban vagy akárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!