Románia - Magyarország, tipp?
A döntetlen reális lehet, a győzelem szerintem már nem annyira, a vereség meg katasztrófa lenne. Ilyenkor bánom, hogy az itthoni meccset, az utolsó pillanatban elbaltáztuk, mert ha azt megnyertük volna, akkor most 4 ponttal a Románok előtt lehettünk volna, magyarul szinte tuti lenne a 2. hely.....
HAJRÁ MAGYAROK, DE AZÉRT NYERJÜNK! :)
Hu de jó lenne ha nyernénk, csak az a baj, hogy van egy nem túl jó védelmünk. A Holland-Magyar 5-3 erre a legjobb példa, és ha a Románok ellen sem rontottuk volna el, az utolsó pillanatokban, akkor most 4 pontos előnnyel várhatnánk a mérkőzést, persze a "ha" nem játszik szerepet a fociban...
Igen, nekem sem mindig az a legjobb 11, amit Sanyibá ki jelöl, de hát ez van..
Itt nagy szerepe lesz Dzsudzsáknak és Szalainak szerintem.
Én ismét azt mondom, hogy a két szélre két gyors embert kell betenni. Egyiken Balázs, másikon Gyurcsó. Széleken kell őket megverni, és rácenterezni Szalaira, bár mind2, csak nyerjünk. :D
Abban egyetértek, hogy az ívelgetés teljesen felesleges. Általában, azok ívelgetnek eszetlenül, akik megvannak zavarodva, tanácstalanok a pályán, vagy nem tudnak játszani. Persze ez az én véleményem.
Én is a szép passzos játék híve vagyok, de szerintem most Szalaira kéne fektetni a hangsúlyt, ha nem is teljes egészében, de azért valamennyire. Ehhez pedig meg kell bontanunk a széleket, ezért is kéne két gyors ember a szélekre.
Ha 11 Dzsudzsák Balázsunk lenne, akkor már biztos lenne a csoport második helyünk. Meg kell nézni, hogy mit csinál Balázs. Amikor nála van a labda, szinte rögtön veszély terem.
Viszont itt most MINDENKIRE SZÜKSÉG LESZ, EZÉRT IS HAJRÁ FIÚK!!! :)
Várom a további véleményeket.
Ja én még nem is tippeltem:
A realitás talán egy döntetlen, ezért mondok 1-1-et.
A Román győzelem is sajnos a realitás kategóriájában van. Ha ki is kapunk akkor is 1 góllal fogunk, max kettővel, de ez ne történjen meg.
Győzelem: Bármennyire is szeretnénk azért ez inkább vágy, mint realitás, DE NAGYON SZERETNÉM! Ha ezt vesszük alapul, akkor 1 góllal nyerhetünk, de max kettővel.
HAJRÁ MAGYAROK! :) AZÉRT NYERNI KELL! :d
Amúgy épp azt nézem, hogy mi szinte állandóan nehéz csoportba kerülünk. Ott van pldául az a csoport, ahol Svájc szerepel, miért nem tudunk egyszer egy olyan csoportba kerülni?
Meg szerintem a sorsolás is igazságtalan. Mivel Holland,Spanyol, Olasz csapatok vannak, ezért általában az első hely az övék, marad a második a 2gyengébb" csapatoknak, és ennyi...!
Na de nem bosszankodom, inkább drukkolok.
Köszönöm a válaszokat MINDENKINEK! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!