Románia - Magyarország, tipp?
A döntetlen reális lehet, a győzelem szerintem már nem annyira, a vereség meg katasztrófa lenne. Ilyenkor bánom, hogy az itthoni meccset, az utolsó pillanatban elbaltáztuk, mert ha azt megnyertük volna, akkor most 4 ponttal a Románok előtt lehettünk volna, magyarul szinte tuti lenne a 2. hely.....
HAJRÁ MAGYAROK, DE AZÉRT NYERJÜNK! :)
2-1 ide
Amúgy igazad van, ha itthon nyertünk volna akkor elég lenne most egy x.
De ha ma csak ikszelünk akkor drukkolhatunk a törököknek, hogy jó eredményt érjenek el romániában, különben...
Ha meg kikapunk akkor meg kb mindegy már.
HAJRÁ, HAJRÁ!
Remélem Szalai hozza a formáját, Dzsudszák ismét robogni fog a bal szélen, és meglehet, de CSAK AKKOR, HA A VÉDELEM NEM LESZ EGY RAKÁS F*S, mert általában a védelmünk nagyon gyenge (lásd: Magyar-Román 2-2, v Holland-Magyar 5-3)...
Dzsudzsák múltkor nagyon jól játszott, talán a Csehek ellen. A Dinamoban is kezd magára találni, csak az a gond, hogy nem nagyon futkározhat szabadon, mint a PSV-nél. Pl. A szabadrúgást sem mindig bízzák, és ha rá is bízzák, akkor NEM MERI ELLŐNI. Keveset mer talán vállalni, ezért is bízom benne, hogy ezen a meccsen szabadab kezet kap, mint a Dinamonál. Szalai mostanában remekel, remélem most is menni fog neki. Én Gyurcsót is betenném, Balázs egyik, Gyurcsó másik oldalon jó lenne, két nagyon gyors ember, így lehetne talán őket megverni: hogy a két szélen elfutunk, és beadjuk Szalainak, vagy szép passzokkal fene tudja, de NEM SZABAD KIKAPNUNK, még az X se olyan vészes szerintem!
HAJRÁ MAGYAROK!
Vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!