Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki akar a fociról vitázni?

Ki akar a fociról vitázni?

Figyelt kérdés

Kedves résztvevők!

Azért hoztam létre ezt a kérdést mert én szeretek a labdarúgás világában történő dolgokról vitázni. A vita tárgya lehet igazolás, klub probléma, kiállítás. Nem csak az NB1 érdekel. Sőt. Főleg a külföldi labdarúgásról szeretnék vitázni.

2013. jún. 13. 17:21
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
A konföderációs kupán szerintem a legesélyesebb Brazília és Spanyolország. Akkor szerintetek ki nyeri a VB-t? Szerintem Németország, Brazília vagy Spanyolország. Bár a Spanyol labdarúgás véleményem szerint nagy pofont kapott a Barcelona és a Real Madrid bukásával.
2013. jún. 18. 14:05
 12/29 anonim ***** válasza:

Barcelonát és a Realt ne keverjük a válogatottal!

Igaz, azok a játékosok alkotják a kezdő 11-et, de a VB az más.

Német nyeri szerintem.

2013. jún. 18. 14:32
 13/29 anonim ***** válasza:
Milyen bukássával ?xD
2013. jún. 18. 15:01
 14/29 anonim ***** válasza:

Arra gondolsz a bukás szó alatt, hogy a Realt továbblökték a Manchester United ellen a BL-ben ?

Vagy mit ?

Mert se a barca se a real nem érdemelte meg még az elődöntőt sem !!!

2013. jún. 18. 15:18
 15/29 anonim ***** válasza:
Továbblökték a real-t ? Miért is ? Lehet nani lapja nem ért pirosat , de rafaelt le kellett volna küldeni még előtte : http://www.youtube.com/watch?v=eQfAEfD7eyo
2013. jún. 18. 15:37
 16/29 anonim ***** válasza:

Ilyenekről kár beszélni, mert :

1. Nem látta

2. 20cm-ről fejelte a kezére

De én is a saját csapatomat fogom védeni, meg te is...

2013. jún. 18. 15:45
 17/29 A kérdező kommentje:
Őszintén: nem szeretem a spanyolokat se a Barcát se a Realt se Messit se Ronaldot de szerintem sem érdemelték ki az elődöntőt. A "bukás" szó alatt pedig azt értem, hogy a Barcelona szintjén nem szabadna megengedni egy összesítésben 7-0-ás vereséget + a Realt is jól elverte a Dortmund az első meccsen. A németek teljesen átvették az uralmat a labdarúgás felett. Hajrá Bayern! Hajrá Németország!
2013. jún. 18. 20:25
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

"A németek teljesen átvették az uralmat a labdarúgás felett. "

Miért is ? Megvertek egy motiválatlan Real-t meg egy olyan Barcát akik össze vissza szerencsétlenkedtek az idén . Realnak volt esélye a visszavágon , nem sokon múlott . A Barcának meg mindegy volt ... Messike arra sem méltóztatott hogy beáljon és ha igen ha nem , mind2 spanyol csapatnál lehetett hallani hogy hatalmas gondok vannak az öltözőkben (gondolok itt a murinho hisztire , meg villanova betegségére ).

Az hogy a németek "átveszik az uralmat" várjuk még vele a kövi BL döntő és VB döntő utánig .

Amúgy szvsz , idei bl döntőben Reus-ék jobban megérdemelték volna hogy nyerjenek .

2013. jún. 18. 20:31
 19/29 A kérdező kommentje:
Akor pontosabban a Bayern vette át az uralmat. Triplázni egy évbenn nem kis dolog. Heynckes nagyon összerakta a Bajorokat!
2013. jún. 19. 08:56
 20/29 anonim ***** válasza:

Egyébként érdekes lesz az új szezon! :)

Bayern: Pep

Real: Carlo

Chelsea: Mou

MU: Moyes

City: Pellegrini

Illetve lehet AVB is távozik, Neymar hogy teljesít majd a Barcában, Iker vs Diego, mi lesz a BVB-vel stb..Nagyon várom már! :D

2013. jún. 19. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!