Ki akar a fociról vitázni?
Kedves résztvevők!
Azért hoztam létre ezt a kérdést mert én szeretek a labdarúgás világában történő dolgokról vitázni. A vita tárgya lehet igazolás, klub probléma, kiállítás. Nem csak az NB1 érdekel. Sőt. Főleg a külföldi labdarúgásról szeretnék vitázni.
Barcelonát és a Realt ne keverjük a válogatottal!
Igaz, azok a játékosok alkotják a kezdő 11-et, de a VB az más.
Német nyeri szerintem.
Arra gondolsz a bukás szó alatt, hogy a Realt továbblökték a Manchester United ellen a BL-ben ?
Vagy mit ?
Mert se a barca se a real nem érdemelte meg még az elődöntőt sem !!!
Ilyenekről kár beszélni, mert :
1. Nem látta
2. 20cm-ről fejelte a kezére
De én is a saját csapatomat fogom védeni, meg te is...
"A németek teljesen átvették az uralmat a labdarúgás felett. "
Miért is ? Megvertek egy motiválatlan Real-t meg egy olyan Barcát akik össze vissza szerencsétlenkedtek az idén . Realnak volt esélye a visszavágon , nem sokon múlott . A Barcának meg mindegy volt ... Messike arra sem méltóztatott hogy beáljon és ha igen ha nem , mind2 spanyol csapatnál lehetett hallani hogy hatalmas gondok vannak az öltözőkben (gondolok itt a murinho hisztire , meg villanova betegségére ).
Az hogy a németek "átveszik az uralmat" várjuk még vele a kövi BL döntő és VB döntő utánig .
Amúgy szvsz , idei bl döntőben Reus-ék jobban megérdemelték volna hogy nyerjenek .
Egyébként érdekes lesz az új szezon! :)
Bayern: Pep
Real: Carlo
Chelsea: Mou
MU: Moyes
City: Pellegrini
Illetve lehet AVB is távozik, Neymar hogy teljesít majd a Barcában, Iker vs Diego, mi lesz a BVB-vel stb..Nagyon várom már! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!